Σπείρα Κλεμμένων αυτοκινήτων στη Δράμα!

Πριν από τέσσερα και τρία χρόνια αντίστοιχα είχαν κλαπεί από την Ξάνθη και την Αθήνα δυο από τα οκτώ Ι.Χ. αυτοκίνητα που ξεφόρτωσε ο 59χρονος οδηγός μιας νταλίκας στην επιχείρηση εμπορίας μεταχειρισμένων ανταλλακτικών ενός 52χρονου στη Δράμα!

 Μάλιστα, το ένα από αυτά το είχε κλέψει τον Αύγουστο του 2010 ο 42χρονος… ιδιοκτήτης του, ενάμιση μήνα μετά που το πούλησε σε έναν 33χρονο! Το αυτοκίνητο είχε καταλήξει για επισκευή στο φανοποιείο ενός 46χρονου, όπου έμεινε τρία ολόκληρα χρόνια χωρίς ο δράστης να το παραλάβει κι έτσι ο φανοποιός το πούλησε για ανταλλακτικά στον 52χρονο ιδιοκτήτη της μάντρας, που ήταν παλιός γνώριμος των αστυνομικών ως κλεπταποδόχος.

Ο οδηγός της νταλίκας και ο 45χρονος προσωρινά υπεύθυνος της μάντρας συνελήφθησαν για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ για τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, σε βάρος πέντε (5) ημεδαπών, ηλικίας 59, 52, 46, 45 και 42 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και της κλοπής. Τα κλεμμένα αυτοκίνητα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα