Στα χέρια της Εφορίας και η Αντζελα Δημητρίου

Εφοδος ελεγκτών σε νυχτερινό κέντρο του Βόλου

Λαβράκι ξετρύπωσαν οι ελεγκτές της ΓΓΔΕ κάνοντας «ντου» σε νυχτερινό κέντρο του Αλμυρού Βόλου, καθώς εκτός από τις μάλλον συνήθεις παραβάσεις «τσίμπησαν» και ένα περίεργο συμβόλαιο που ανήκει στη γνωστή τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου.

Κατά τον έλεγχο- που ευτυχώς δεν είχε παρατράγουδα όπως στο Ρέθυμνο- οι ελεγκτές χωρίς… κόπο διαπίστωσαν ότι το φισκαρισμένο νυχτερινό μαγαζί, που δονούνταν από τα ντεσιμπέλ των λαϊκών ασμάτων της γνωστής αοιδού, αποτελούσε εκτός από πηγή διασκέδασης για τους θαμώνες και πηγή φοροδιαφυγής για τους ιδιοκτήτες του.

Στον επιτόπιο έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί 65 αποδείξεις και βέβαια η επιβολή του 48ωρου «λουκέτου» ήταν μονόδρομος.

Το πραγματικό εύρημα ήταν, ωστόσο, το συμβόλαιο του επιχειρηματία με την Αντζελα Δημητρίου, η οποία υποτίθεται ότι συμφώνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες της έναντι συμβολικής αμοιβής, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που αναγράφεται στο συμβόλαιο είναι μόλις τριψήφιο και μάλιστα κάτω από τα 500 ευρώ!

Όπως ήταν φυσικό, το συμβόλαιο έδωσε το «πάτημα» για έναρξη ελέγχου και στην επιχείρηση αλλά και στην καλλιτέχνιδα, η οποία θα περάσει από το «κόσκινο» της εφορίας για τα εισοδήματα των τελευταίων ετών.

Σχετικά άρθρα