Στα λευκά η Ελλάδα

Κλειστή η Εθνική Θεσσαλονίκης – Αθήνας στην Τραγάνα

Μεγάλα αποδεικνύονται τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η σφοδρή κακοκαιρία σε όλη τη χώρα και ειδικά στην Πελοπόννησο, όπου χιόνι έχει καλύψει τα πάντα, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνονται οι μετακινήσεις και υπάρχει κίνδυνος αποκλεισμού περιοχών.

Χαρακτηριστικό της δυνατής χιονόπτωσης είναι ο εγκλωβισμός εδώ και δύο ώρες λεωφορείου με 34 επιβάτες στην επαρχιακή οδό Πούντας – Καλαβρύτων. Επίσης λόγω της χιονόπτωσης έκλεισε το ρεύμα καθόδου της Εθνικής Οδού –Θεσσαλονίκης – Αθήνας, στο ύψος της Τραγάνας, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν δεκάδες οδηγοί.

Eιδικότερα, στην περιοχή της Πούντας των Καλαβρύτων, η Αστυνομία διέκοψε προσωρινά την κυκλοφορία, καθώς «δίπλωσε» μια νταλίκα.

Στο σημείο βρίσκονται ακινητοποιημένα ένα λεωφορείο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα και φορτηγά, οι οδηγοί και οι επιβάτες των οποίων περιμένουν να απομακρυνθεί η νταλίκα, ώστε να δοθεί και πάλι ο δρόμος στην κυκλοφορία.

Όσον αφορά στην κίνηση στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο, με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων που συνδέουν τα Καλάβρυτα με την Πάτρα και το Αίγιο, όπως και σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο των Καλαβρύτων και της ορεινής Αιγιάλειας.

Μάλιστα, αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν στο Μέγα Σπήλαιο και στο Μάνεσι, επειδή οι οδηγοί δεν ήσαν εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Αν ήτο αυνάνες γιατί έπρεπε να ήσαν αντιολισθητικές αλυσίδες;Το κακό είναι πως την πληρώνουν οι σωστοί οδηγοί πάντα

Comments are closed.