Στα Τρίκαλα η πρώτη Πανελλήνια Συνάντηση Διδύμων

Η ιδέα ανήκει στις Κατερίνα και Αθανασία Φάλια

Η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Διδύμων είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Η ιδέα για αυτή την πρωτότυπη συνάντηση, αναφέρθηκε, πως ανήκει στις Τρικαλινές δίδυμες Κατερίνα και Αθανασία Φάλια, με την πρώτη να δηλώνει πως η συνάντηση αυτή αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία «να γνωριστούμε, να συναντηθούμε, να ανταλλάξουμε εμπειρίες».

Από την πλευρά του δήμου Τρικκαίων, η αρμόδια αντιδήμαρχος Βασιλένα Μητσιάδη, είπε πως η δημοτική αρχή, βρήκε εξαιρετική την ιδέα, και αποφάσισε να σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια. Μάλιστα η Αθανασία Φάλια δεν παρέλειψε να τονίσει ακόμη, πως το ενδιαφέρον είναι αρκετά έντονο από διδύμους από όλη την Ελλάδα, -από Έδεσσα μέχρι την Πελοπόννησο οι αιτήσεις- ενώ οι συνδιοργανωτές, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, κάνουν λόγο για μια «υποχρέωση» των επισκεπτών: «όσοι είναι δίδυμοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, να είναι ντυμένοι ομοιόμορφα, δείχνοντας ακριβώς αυτή την ομοιότητα – διαφορετικότητα».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Μήνυση Γεωργούντζου σε Κουρμπανά

Νέο επεισόδιο είχαν οι Νίκος Κουρμπανάς και Σωτήρης Γεωργούντζος, αυτή τη φορά σε καφετέρια! Μήνυση σε βάρος του τεχνικού της Καλαμάτας, που καταζητείται από την Αστυνομία. Αρκετό καιρό φαίνεται πως θα κρατήσει η κόντρα του Νίκου Κουρμπανά με τον Σωτήρη Γεωργούντζο. Δέκα μόλις ημέρες μετά το επεισόδιο των δύο ανδρών στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε […]