Στάη: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από εκδοτικό μεγαλοπαράγοντα» (vid)

Τι αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια

Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Μυρτώ Λοβέρδου και στο bovary.gr έδωσε η Ελλη Στάη, η οποία αποκάλυψε τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από εκδότη στην αρχή της καριέρας της. Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

«Η γυναίκα στη δημοσιογραφία ήταν και παραμένει πολύ δύσκολο, τότε παραπάνω, γιατί ήταν λίγες και ειδικά στην τηλεόραση τις προτιμούσαν για pretty face. Ηταν μια μάχη που έπρεπε να δώσεις κι εγώ την έδινα με μανία. Θυμάμαι μια φράση που μου ‘χε πει ο Λαμπρίας: “Μα επιτέλους τι θέλετε; Είστε νέα, ωραία. Θέλετε να κάνετε κάτι που κάνουν οι γέροι και άσχημοι;”. Ηταν πράγματι δύσκολο αλλά εγώ δεν θα ‘λεγα ότι καταπιέστηκα και πολύ. Χρησιμοποίησα τον χαρακτήρα μου που σ΄ όλες τις εκδηλώσεις της ζωής μου είναι ένας και συγκεκριμένος» είπε, αρχικά.

«Με ρωτάνε συχνά τι χρειάζεται για να προχωρήσεις. Ο χαρακτήρας του ανθρώπου παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Ήμουν πολύ τζόρας. Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από εκδοτικό μεγαλοπαράγοντα που με είχε απειλήσει κιόλας ότι αν φύγω δεν θα βρω δουλειά πουθενά. Εγώ έφυγα και βρήκα κατευθείαν, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Τότε είχα σκεφτεί μήπως έφταιγα εγώ, αλλά πολύ γρήγορα το πέταξα από πάνω μου» πρόσθεσε η Ελλη Στάη.

«Μετά από περίπου δέκα χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης κατάλαβα ότι η Έλλη Στάη ενδιαφέρει. Αλλά κυρίως το κατάλαβα όταν σταμάτησα την τηλεόραση. Βέβαια έβλεπα μια υπερβολική ένταση στο να μαθαίνουν τι κάνω, να με κυνηγάνε και να γράφουν ό,τι τους κατεβαίνει, αληθινό ή ψεύτικο. Το έβλεπα όταν δούλευα αλλά κυρίως το είδα όταν σταμάτησα, τα τελευταία χρόνια. Καμιά φορά σκέφτομαι αν με θυμούνται» κατέληξε.

πηγή: ethnos

Σχετικά άρθρα

Σβαρτζενέγκερ και Παπανδρέου χορεύουν Τσάμικο!

Μια ιστορική φωτογραφία κυκλοφορεί από χθες στο διαδίκτυο. Δείχνει τον Γιώργο Παπανδρέου, κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 1980 να χορεύει τσάμικο μαζί με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και Εύζωνες της Προεδρικής φρουράς. Παρά το γεγονός ότι πουθενά δεν καταγράφεται επίσκεψη του Σβαρτζενέγκερ στην Ελλάδα εκείνη την εποχή η φωτογραφία είναι κατά τεκμήριο αυθεντική και όχι […]