15.4 C
Thessaloniki
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σταμάτα να είσαι… καληνυχτάκιας

Αν η λέξη «ραντεβού» δεν σου θυμίζει πλέον κάτι, αυτό το θέμα φτιάχτηκε ειδικά για σένα.

Γιατί καλή η παρέα με γυναίκες, πλάκα έχει να βγαίνεις φιλικά με το αντίθετο φύλο, αλλά ο σκοπός είναι να σκοράρεις πού και πού.

Ή γίνεσαι λοιπόν ο καλύτερός της φίλος και ξεχνάς όλα τα άλλα ή διατηρείς τις βλέψεις σου. Και καθώς δεν γίνεται να μην έχεις άλλου είδους βλέψεις, ώρα να περάσεις πίστα.

Έλα όμως που η χαλαρή ατμόσφαιρα του «φιλικού» δεν αφήνει τη σχέση να εξελιχθεί σε τίποτα παραπάνω από… φιλία. Ούτε καν φιλία με προνόμια δεν μπορείς να έχεις.

Κι έτσι βγαίνεις με την «κολλητή» σου, κάνετε ένα σωρό πράματα μαζί κι όταν φτάσει το βράδυ την πας σπίτι της λέγοντας (για άλλη μια φορά) «καληνύχτα». Ναι, είσαι καληνυχτάκιας και δεν το ξέρεις. Ή το ξέρεις αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να ανέβεις επίπεδο και να τη ρίξεις επιτέλους στο κρεβάτι σου.

Όση παρέα κι αν κάνεις με το αντικείμενο του πόθου, όσο καλά κι αν περνάτε, χαΐρι στα σκέλια σου δεν βλέπεις με τέτοια καμώματα. Θα παραμείνετε στο διηνεκές δυο καλοί φίλοι. Τι να κάνεις; Να της ζητήσεις ένα τετ-α-τετ.

Να πώς περνάς από το φιλικό στο πονηρό…

Θέλει να το ακούσει

bbddddteesfehhfgr1

Ακόμα κι αν έχει καταλάβει τις σκοτεινές σου προθέσεις, δεν πρόκειται με τίποτα να κάνει αυτή το πρώτο βήμα. Θα δικαιολογείται στις φίλες της ότι δεν θέλει να διακινδυνεύσει την καλή σας φιλία και τα σχετικά. Παρά τη ρητορική που ακούς για την απελευθερωμένη γυναίκα του σήμερα, όλες τους αρέσκονται να κάνει ο άντρας το πρώτο βήμα, να πάρει την πρωτοβουλία ρε παιδί μου.

Μόνο αν την ξεχωρίσεις από την υπόλοιπη παρέα και της ζητήσεις να βγείτε μόνοι έχεις κάποιες ελπίδες. Ακούς εξάλλου συχνά τις γυναικοπαρέες να παραπονιούνται ότι οι άντρες δεν τους την πέφτουν πια. Ευκαιρία λοιπόν να καθαρίσεις το όνομα του αντρικού γένους!

Θέλεις να το κάνεις

bbddddteesfehhfgr2

Το μεγάλο θέμα εδώ είναι πώς θα αλλάξεις το πλαίσιο της φιλικής σχέσης σε κάτι πιο προσωπικό. Ιδιαίτερα αν συνηθίζετε να βγαίνετε συχνά, θα πρέπει να μην της φανεί ξεκάρφωτη αυτή η αλλαγή πλεύσης. Ζήτησέ της λοιπόν να τη δεις ένα βράδυ μόνη και ευχήσου να καταλάβει το υπονοούμενο.

Δεν πρόκειται και για πυρηνική φυσική, όλο και κάτι θα μπορείς να κάνεις με το ύφος σου ώστε να περάσεις το απαιτούμενο μήνυμα. Όταν το κάνεις ωστόσο, φρόντισε να είναι ζωντανή η επικοινωνία: ούτε από το τηλέφωνο, ούτε -ακόμα χειρότερα- με SMS ή μέσω Facebook. Πρόσωπο με πρόσωπο γίνονται αυτές οι καταστάσεις…

Κράτα το ραντεβού απλό

bbddddteesfehhfgr3

Η «κολλητή» σου είναι βρε, δεν χρειάζεται να προσπαθείς να την εντυπωσιάσεις. Ιδιαίτερα αν γνωρίζεστε καλά, καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι μάταιο… Μην την πας πάντως για καφέ ή για ένα γρήγορο… γεύμα. Αυτά τα κάνατε και πριν. Θυμήσου τον σκοπό.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να είναι σαφείς οι προθέσεις σου είναι να την καλέσεις στο σπίτι σου και να της μαγειρέψεις. Το νόημα του ραντεβού είναι μεν η προσωπική αλληλεπίδραση, στην περίπτωσή σου ωστόσο πρέπει να υπάρχει και το περιθώριο για κατιτίς παραπάνω: να σε δει δηλαδή διαφορετικά…

Ετοιμάσου για ενδεχόμενη απόρριψη

bbddddteesfehhfgr4

Δέξου το, μπορεί να σε βλέπει μόνο φιλικά και τίποτα παραπάνω. Ετοιμάσου λοιπόν ψυχολογικά για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Όπως κι αν έχει πάντως, το κέρδος σου είναι ότι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους: είτε το συνεχίζετε φιλικά (οπότε πας για το επόμενο καλό: γίνεστε φίλοι με προνόμια) είτε παίρνει ο καθένας τον δρόμο του. Καληνυχτάκιας δεν θα είσαι μια φορά μετά το ραντεβού!

Το «πέσιμο»

bbddddteesfehhfgr5

Όλη σου η προετοιμασία εδώ θα κριθεί. Μη διστάσεις και κάνεις πίσω τώρα που έφερες το παιχνίδι στα μέτρα σου. Ξέρεις πώς πρέπει να κινηθείς, δεν είναι άλλωστε το πρώτο σου ραντεβού. Είναι απλώς ένα «ιδιαίτερο» ραντεβού. Συμπεριφέρσου λοιπόν ανάλογα και μην προσπαθείς να βγάλεις έναν άλλο εαυτό. Εσένα γνώρισε, εσένα -ενδεχομένως- θέλει…

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα