Στέλιος Αγγελούδης για Καυτανζόγλειο: Κύριε Ζέρβα, την ασχετοσύνη σας την πληρώνει η πόλη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης απαντά στον αντιδήμαρχο Σωκράτη Δημητριάδη

Μια εβδομάδα πριν στηθούν οι κάλπες, το κλίμα δυναμιτίζεται και ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ των υποψηφίων που διεκδικούν τον δήμο Θεσσαλονίκης. Ο υποψήφιος δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης, απαντώντας στην ανάρτηση του αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης Σωκράτη Δημητριάδη, στην οποία υποστηρίζει πως το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο ανήκει στην …Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, επιτίθεται στον ίδιο αλλά και στον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα.

«Δεν είναι μόνο ανίκανοι, είναι και άσχετοι. Ιδού οι αντιδήμαρχοι σας κύριε Ζέρβα, να τους χαίρεστε» ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Αγγελούδης και συνεχίζει:

«Στην προσπάθεια σας να αντιπολιτευθείτε την αλήθεια, γελοιοποιήστε σε όλη την Ελλάδα ξεπερνώντας κάθε όριο γραφικότητας. Συνεχίστε να εκτίθεστε. Οι πολίτες σας έχουν ήδη γυρίσει την πλάτη. Δεξί χέρι του απερχομένου δημάρχου επί σειρά ετών ο κύριος Σωκράτης Δημητριάδης, αγνοεί ακόμη και τα στοιχειώδη. Μπροστά στο φόβο και το πανικό του ενόψει της επερχόμενης εκλογικής ήττας, επέλεξε να λειτουργήσει ως τρολ του διαδικτύου, διασπείροντας ψέματα».

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει ο κ. Αγγελούδης, τόνισε «για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και για να μάθουν -έστω και τώρα- στο Δημαρχείο την αλήθεια:

Το Καυταντζόγλειο, όπως και το ΟΑΚΑ, είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και υπάγεται στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Ουδεμία σχέση έχει με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την οποία παρελκυστικά επικαλείται ο Σωκράτης Δημητριάδης.

Η επίκληση δε της γειτνίασης του Ολυμπιακού Μουσείου με το Καυταντζόγλειο κινείται και αυτή στα όρια της αστειότητας.

Ενημερώστε λοιπόν κύριε Ζέρβα τον αντιδήμαρχο σας, ότι την ευθύνη του Καυτανζογλείου την έχει η κυβέρνηση. Μια Κυβέρνηση που ποτέ δεν πίεσε ο κ. Ζέρβας για τα αυτονόητα, για τη συντήρηση του γηπέδου, φοβούμενος μη χάσει το χρίσμα και τη στήριξη…

Η δημοτική αρχή που πανηγύριζε για τον τίτλο της «Ευρωπαϊκής πόλης Αθλητισμού» δεν ξέρει σε ποιον ανήκει το Καυτανζόγλειο, το στολίδι της πόλης.

Τελικά ο βασιλιάς είναι όντως γυμνός και το αποδεικνύει κάθε μέρα, με κάθε τρόπο».

Αφορμή για την παραπάνω απάντηση ήταν η ακόλουθη ανάρτηση του Σωκράτη Δημητριάδη:

«Είναι κατ’ ελάχιστον “περίεργο’ ο κ.Αγγελουδης να επιρρίπτει ευθύνες στον Δήμαρχο Κ.Ζερβα για την κατάσταση του Καυτανζογλείου, όταν αυτό ειναι στην ακριβώς “δίπλα πόρτα” (Ολυμπιακό Μουσείο), δεν τα έβλεπε; Το ΟΑΚΑ που το έκλεισαν λόγω ακαταλληλότητας, είναι ιδιοκτησια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και έχει παραχωρηθεί στο Ελληνικό δημόσιο, όμως το διοικητικό συμβούλιο εχει δύο μέλη από την Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή. της οποίας είναι μέλος ο κ.Αγγελουδης. Δύο στα δύο δηλαδή…. Κατά τα άλλα φταίει ο Ζερβας; ή τελικά φταίει ο…. υποτίθεται καλός manager Αγγελουδης;;;;»

379636943-1016049959596635-6900466666041828293-n.jpg

Σχετικά άρθρα