Στη Γερμανία ύψωσαν “τείχη”

Μετά την πολύνεκρη επίθεση με φορτηγό

Η επίθεση με φορτηγό σε χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο προκάλεσε αναστάτωση και τρόμο σε όλη την Ευρώπη, ενόψει και των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ιδιαίτερα στη Γερμανία, ωστόσο, αποφασίστηκαν αυξημένα μέτρα, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο επανάληψης της αποτρόπαιης αυτής πράξης.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ένα πρακτικό μέτρο που σκέφτηκαν και εφάρμοσαν οι γερμανικές αρχές, ήταν η τοποθέτηση μεγάλων τσιμεντένιων εμποδίων στις εισόδους των αγορών, ούτως ώστε να ανακοπεί η πορεία οποιουδήποτε μεγάλου οχήματος, όπως στην περίπτωση της χριστουγεννιάτικης αγοράς του Βερολίνου.

Πολλοί, ωστόσο, παρομοίωσαν τα τσιμεντένια εμπόδια με το… Τείχος του Βερολίνου. Στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, είναι μεν ένα «τείχος», αλλά για πολύ συγκεκριμένο λόγο και σκοπό, ήτοι για να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Σχετικά άρθρα

Τρομάζει το… τρίτο πόδι του Μεξικανού!

Ο Μεξικανός με το πέος-γίγας των 48 εκατοστών, προχώρησε στο επόμενο βήμα κι έδειξε on camera το… τέρας που είχε στο παντελόνι του! Δείτε το βίντεο… Κάποιοι πιθανώς να γελάσουν. Αλλοι θα τον θαυμάσουν. Το δεδομένο είναι πως για τον Ρομπέρτο Εσκιβέλ Καμπρέρα αποτελεί ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, καθώς όπως παραδέχεται καμία γυναίκα δεν δέχεται […]