Στη Μύκονο ο Χρυσοχοΐδης με εντολή Μητσοτάκη

Φρένο στα «πάρτι κορονοϊού»

Στη Μύκονο βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος μετέβη στο «νησί των ανέμων» για να συντονίσει εκ του σύνεγγυς τις επιχειρήσεις των Αρχών για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορονοϊού. Ο υπουργός, πραγματοποιεί σειρά συσκέψεων με τα θέματα της αστυνόμευσης και ασφάλειας στο νησί να είναι ψηλά στην ατζέντα, καθώς την ίδια ώρα στελεχώνεται η υπό συγκρότηση Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου, στην οποία φέτος το καλοκαίρι θα υπηρετούν σχεδόν 100 άτομα.

Ωστόσο, το κύριο μέλημα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη είναι να περιοριστούν τα κρούσματα ανομίας, σε ό,τι αφορά στον κίνδυνο διασποράς του κορονοϊού. Ο Μ. Χρυσοχοΐδης, ανήγγειλε την έναρξη εντατικών ελέγχων στα νησιά και όχι μόνο, για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων και την αποτροπή του συγχρωτισμού σε χώρους διασκέδασης και ειδικότερα, σε μπαρ, beach bar, πριβέ πάρτι σε βίλες και ξενοδοχεία.

Στην ατζέντα βρίσκονται και θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας στο νησί, καθώς την ίδια ώρα στελεχώνεται η υπό συγκρότηση Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου, στην οποία φέτος το καλοκαίρι θα υπηρετούν σχεδόν 100 άτομα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σήμερα ο κ. Χρυσοχοϊδης θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο της Μυκόνου, με τον Αντιπεριφερειάρχη καθώς και με Βουλευτές Κυκλάδων.

Σχετικά άρθρα