Στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια του αεροδρομίου ο Κ. Μητσοτάκης

Πρόκειται για την δεύτερη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην πόλη σε διάστημα ενός μηνός

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί το απόγευμα της Τετάρτης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση της Fraport για την ολοκλήρωση του επενδυτικού προγράμματος ύψους 440 εκατ. ευρώ στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον νέο τερματικό σταθμό του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά με ώρα έναρξης στις 20.00. «Μπορεί η πανδημία να μας κρατάει μακριά για λίγο ακόμα, ωστόσο το Αύριο δεν μπορεί να περιμένει!», αναφέρει χαρακτηριστικά η Fraport.

Συνάντηση με δήμαρχο Καλαμαριάς Γιάννη Δαρδαμανέλη

Πριν τα εγκαίνια του «Μακεδονία» ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει κατ’ δίαν συνάντηση με τον δήμαρχο Καλαμαριάς Γιάννη Δαρδαμανέλη. Πρόκειται για την δεύτερη επίσκεψη Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη σε διάστημα ενός μηνός. Στις 24 Απριλίου ο κ. Μητσοτάκης ήρθε στη Θεσσαλονίκη και ανακοίνωσε την κατασκευή με ΣΔΙΤ,  δύο νέων οδικών αξόνων που έχει  ανάγκη η Μακεδονία, του Θεσσαλονίκη – Έδεσσα και  του Δράμα- Αμφίπολη.

Έρχεται και ο Άδωνις Γεωργιάδης

Στο μεταξύ, σήμερα θα μεταβεί στην πόλη και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό στην εκδήλωση για τα εγκαίνια αναβάθμισης του αεροδρομίου «Μακεδονία». Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Γεωργιάδης θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με φορείς της πόλης και θα ενημερωθεί για την πορεία έργων που είναι υπό την εποπτεία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ειδικότερα στις  9:30, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη μαρίνα της Νέας Μηχανιώνας όπου αναμένεται να ανακοινώσει την μελέτη και κατασκευή της νέας μαρίνας στην περιοχή του Θερμαϊκού στο παλιό λιμάνι. Στις 10:30 θα επισκεφθεί στο τεχνολογικό πάρκο «Thess INTEC» στην Περαία, στις 11:00 στα νέα γραφεία της «Pfizer», ενώ ακολούθως θα έχει στις 12:00 συνάντηση με τον Δήμαρχο του Ωραιοκάστρου. Στις 12:30 θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της «ΕΛΒΟ». Σημειώνεται, πως από χθες στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος είχε σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά άρθρα