Στην κορυφή το Open

Νικητής στις αθλητικές εκπομπές το Total Football

Την απόλυτη κυριαρχία του στη μάχη των κυριακάτικων βραδινών αθλητικών εκπομπών επιβεβαίωσε το Total Football.
To ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του OPEN που παρουσιάζουν ο Πάνος Βόγλης και η Χριστίνα Βραχάλη κέρδισε και αυτήν τη φορά τον ανταγωνισμό χάρη στα δημοσιογραφικά όπλα του: τις αποκλειστικές συνεντεύξεις, το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, την παραγωγή ειδήσεων και τον ανατρεπτικό σχολιασμό.

Παρότι είχε το μειονέκτημα ότι ξεκίνησε στις 23.15, πολύ πιο αργά και από τις δύο αντίστοιχες εκπομπές του MEGA και της ΕΡΤ, το Total Football τερμάτισε πρώτο -και μάλιστα με άνεση- στην κούρσα της τηλεθέασης, καταγράφοντας μέσο όρο 5,4% στο γενικό σύνολο.

Δεύτερη στο γενικό ήρθε η Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ με μ.ό. 3,6% και τελευταία η Super Μπάλα Live του MEGA με μ.ό. 3,3%.

Το Total Football επικράτησε και στο ανδρικό κοινό, εκεί δηλαδή όπου κατεξοχήν απευθύνονται τέτοιου είδους εκπομπές. Στους άνδρες 18-54 λοιπόν η εκπομπή του OPEN έκανε μ.ό. 5,6% και ακολούθησαν η Super Μπάλα Live με 4,2% και η Αθλητική Κυριακή με 2,6%.

Ενδεικτική είναι και η διαφορά στο νεανικό ανδρικό κοινό 15-24, όπου το Total Football κατέγραψε μ.ό. 6,5%, η Super Μπάλα Live 1,1% και η Αθλητική Κυριακή 0,7%.

Στο δυναμικό κοινό 18-54 το Total Football έκανε μ.ό. 4,3% και ακολούθησαν η Super Μπάλα Live με 3,4% και η Αθλητική Κυριακή με 2,2%.

Σχετικά άρθρα

Βαριές κουβέντες Ρονάλτνο για Μέσι!

Ενα… βαρύ παρατσούκλι βάζει φωτιές στην Ισπανία, με γνωστό αθλητικογράφο να αποκαλύπτει πως ο Κριστιάνο δεν… σέβεται καθόλου τον Μέσι! Σεβασμός και αλληλοεκτίμηση on camera ανάμεσα σε Κριστιάνο και Μέσι, με τον Πορτογάλο να έχει τονίσει πως δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης ανάμεσα σε μια Ferrari και μια Porche. Τι γίνεται όμως εκτός κάμερας, ο άσος […]