Στις 9 Σεπτεμβρίου το debate των πολιτικών αρχηγών

Oλες οι λεπτομέρειες

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί η τηλεοπτική αναμέτρηση όλων των πολιτικών αρχηγών, σύμφωνα με την απόφαση της άτυπης διακομματικής, οι εργασίες της οποίας μόλις ολοκληρώθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ντιμπέιτ που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στις 10 το βράδυ, θα διαρκέσει τρεις ώρες και θα συμμετέχουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί πλην του Νίκου Μιχολολιάκου της Χρυσής Αυγής. Το ντιμπέιτ θα γίνει σε στούντιο της ΕΡΤ, ο συντονιστής θα προέρχεται επίσης από την ΕΡΤ, ενώ τα ιδιωτικά κανάλια, τις επόμενες ημέρες θα ορίσουν τους δημοσιογράφους που θα υποβάλλουν τις ερωτήσεις.

Το ντιμπέιτ μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών των δύο μεγαλύτερων κομμάτων, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου, πάλι σε στούντιο της ΕΡΤ με συντονιστή από την ΕΡΤ και δημοσιογράφους που θα ορίσουν τα κανάλια.

Η σύσκεψη της άτυπης διακομματικής επαναλαμβάνεται αύριο στις 12:00, με αντικείμενο τους όρους και τις λεπτομέρειες της τηλεμαχίας των πολιτικών αρχηγών.

 

Σχετικά άρθρα

10 μονάδες μπροστά ο Σύριζα

Προβάδισμα 10 μονάδων έχει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Palmos Analysis για λογαριασμό του TVXS. Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 27,4%, η Νέα Δημοκρατία 17,4%, ενώ τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 6,6%. Οι πολίτες εμφανίζονται διχασμένοι για το αν Σαμαράς και Τσίπρας πρέπει να […]