Στο νοσοκομείο με κολικό νεφρού ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό»

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής είχε έντονους πόνους και μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό». Οι θεράποντες ιατροί έκριναν απαραίτητο να νοσηλευτεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές υποφέρει από κολικό νεφρού.

Θυμίζουμε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε ξαναμπεί στο «Ευαγγελισμό» το περασμένο καλοκαίρι. Τότε είχε παρουσιάσει υψηλό πυρετό και η κατάσταση της υγείας του είχε ανησυχήσει τους γιατρούς. Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αμέσως είχε γίνει μοριακός έλεγχος, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε νοσήσει από κορονοϊό.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι ένα από τα μεγάλα τηλεοπτικά γεγονότα που υπήρξαν, την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, ήταν η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου, έπειτα από απουσία συνολικά έντεκα χρόνων από την τηλεόραση και την τελευταία του εμφάνιση που ήταν το 2009 στην εκπομπή «Παρέα με τον Ανδρέα» στο Star.

Ενα πρόσωπο τόσο οικείο, αλλά χαμένο από τη δημόσια θέα για σειρά ετών επέστρεψε στο «Big Βrother». Με την τόσο γνώριμη φωνή του ανακάτεψε και πάλι την τράπουλα του ριάλιτι εγκλεισμού για να αναδείξει συμπεριφορές και χαρακτήρες. Αρπάχτηκε κάμποσες φορές με τον παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη και συνόψισε το νόημα της εποχής Covid, ανανεώνοντας μία από τις πιο θρυλικές του φράσεις «Δεν φιλιούνται, δεν αγκαλιάζονται».

πηγή: ethnos.gr

Σχετικά άρθρα