Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Φλωρινιώτης (videos)

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του

Ο γνωστός καλλιτέχνης Γιάννης Φλωρινιώτης μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από την Κύπρο, όπου βρισκόταν για τη θεατρική παράσταση «Νικοτιτανικός» παρουσίασε ακόμη πιο βαριά συμπτώματα στο αναπνευστικό του και χρειάστηκε να μεταβεί άμεσα στο νοσοκομείο. Η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη αναφέρθηκε στην κατάσταση υγείας του μπαμπά της και ανέφερε ότι ήταν πολύ ταλαιπωρημένος με πολύ χαμηλό οξυγόνο.

H κόρη του, Αννούλα Φλωρινιώτη, το πρωί της Δευτέρας (3/1) μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στην Κατερίνα Καινούργιου και αναφέρθηκε στην κατάσταση υγείας του μπαμπά της. «Με το που έφτασε ήταν πολύ ταλαιπωρημένος με πολύ χαμηλό οξυγόνο. Αναγκάστηκα να ζητήσω βοήθεια από το αεροδρόμιο» είπε η κόρη του Φλωρινιώτη.

 

 

Αναφορικά με το αν ο πατέρας της έχει κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό, είπε: «Νοσηλεύεται στο Θριάσιο και οι γιατροί μου είπαν πως η κατάσταση του έχει επιδεινωθεί λίγο. Έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο της Κύπρου, αλλά έφυγε, και “πήγαμε λίγο πίσω”. Είναι εμβολιασμένος και με τις τρεις δόσεις. Από ότι μου είπε ο γιατρός έχει να κάνει με ένα παλιό κρύωμα που γύρισε σε πνευμονία. Δεν το πρόσεξε και η κατάσταση επιδεινώθηκε».

«Κατέβηκε» η παράσταση «ΝικοΤιτανικός» στην Κύπρο

Μετά τις αντιδράσεις που είχαν δημιουργηθεί σχετικά με τον Παύλο Χαϊκάλη και το κοινό που έχει προσελκύσει η παράσταση στην οποία συμμετέχει στην Κύπρο, ο «ΝικοΤιτανικός» κατέβηκε προσωρινά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στον αέρα του «Πρωινού», ο παραγωγός Κούλης Κωνσταντίνου αποφάσισε να ανασταλεί η εν λόγω παράσταση, επικαλούμενος λόγους υγείας του Γιάννη Φλωρινιώτη.

 

 

«Λάβαμε ενημέρωση από τον παραγωγό Κούλη Κωνσταντίνου, ο οποίος μας λέει ότι αποφασίστηκε από τους καλλιτέχνες και την παραγωγή να ανασταλεί η παράσταση. Επικαλείται κυρίως λόγους υγείας, ένα αναπνευστικό πρόβλημα του κυρίου Φλωρινιώτη. Η κυρία Φιλίνη για προσωπικούς λόγους δεν κατέβηκε καν στην Κύπρο, αλλά και δύο ακόμα άτομα από την παραγωγή. Επικαλείται ότι έπειτα από σύσκεψη μεταξύ τους, αποφασίστηκε από κοινού να ανασταλούν προς το παρόν οι παραστάσεις. Η ανακοίνωση λέει πως όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, ο Νικοτιτανικός θα επιστρέψει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

πηγή: ethnos.gr

Σχετικά άρθρα