Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο Φίλιππος Καμπούρης

Μετά από επεισόδιο που υπέστη το βράδυ της Ανάστασης

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Φίλιππος Καμπούρης, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το βράδυ της Ανάστασης.

Η σύζυγος του παρουσιαστή μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την κατάσταση της υγείας του.

«Αρχικά τον έβαλαν σε θάλαμο αυξημένης φροντίδας μετά τον έβγαλαν από εκεί. Θα βγούμε από δω σε δύο ημέρες. Οι γιατροί διερευνούν την αιτία του εγκεφαλικού, ναι μεν είχε υψηλή πίεση όταν έγινε αλλά δεν είναι γνωστή η αιτία αν οφείλεται στην πίεση. Φάγαμε τη μαγειρίτσα, παίζαμε επιτραπέζιο και σαράντα μετά λεπτά από την Ανάσταση συνέβη. Σηκώθηκε από το τραπέζι κρατούσε το πρόσωπό του, την αριστερή πλευρά, στράβωσε το στόμα του και μου είπε να πάρω τηλέφωνο το 166».

Σχετικά άρθρα

Πρόστιμο για κακές κριτικές στο tripadvisor!

Υπό εξέταση έχουν τεθεί οι ισχυρισμοί ενός ζευγαριού πως τιμωρήθηκε με πρόστιμο από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε, επειδή το περιέγραψε ως «σαπισμένο, βρωμερό χαμόσπιτο» (rotten, stinking hovel) στην κριτική που έκαναν στην ταξιδιωτική ιστοσελίδα TripAdvisor. Ο Τόνι και η Τζαν Τζένκινσον, που ξεκίνησαν από το Γουαϊτχέιβεν με προορισμό την Οξφόρδη, αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε […]