Στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου το OPEN

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open εξέφρασε την στήριξή του στην παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας σε «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV.

Ο ποινικολόγος σε επόμενη ανακοίνωσή του υποστήριξε ότι δεν αναφερόταν στην Κατερίνα Καινούριου. Το OPEN απάντησε με δική του ανακοίνωση στηρίζοντας την παρουσιάστρια.

H ανακοίνωση του OPEN:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN από την αρχή της λειτουργίας του πρεσβεύει την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών του.

Τηρώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την κοινωνία και τους πολίτες.

Σε συνέχεια της σημερινής δήλωσης του κου Αλέξιου Κούγια, ο οποίος αναφέρθηκε σε «παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής» του τηλεοπτικού μας σταθμού, επιθυμούμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για την τελευταία δήλωση-απάντησή του με την οποία διευκρινίζει ότι δεν αναφέρεται στην κα Καινούργιου.

Πάρα ταύτα, επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι ο σταθμός μας στηρίζει απόλυτα τη συνεργάτιδα του, της οποίας το ήθος, η αξιοπρέπεια και η επαγγελματική επάρκεια δεν αμφισβητούνται. Στηρίζει απόλυτα επίσης και κάθε άλλο συνεργάτη, δημοσιογράφο ή παρουσιαστή του σταθμού, που μάχεται στην πρώτη γραμμή για την ενημέρωση και ψυχαγωγία του κοινού, όπως επιτάσσουν το Σύνταγμα και η νομοθεσία της χώρας».