Στο στόχαστρο της CIA η Μαντόνα

Για τη δήλωση ότι σκέφτηκε να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο

Πλήθος διασημοτήτων συμμετείχαν, χθες, στις συγκεντρώσεις κατά του Τραμπ που πραγματοποιήθηκαν στις μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου.

Μεταξύ τους η διάσημη τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε, η ηθοποιός Άσλει Τζαντ, η κωμικός Έιμι Σούμερ, η σκηνοθέτιδα και ηθοποιός Λένα Ντάνχαμ και φυσικά η Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία μάλιστα έδωσε ομιλία στην κύρια συγκέντρωση στην Ουάσινγκτον.

Δυναμικό «παρών» έδωσε και η Μαντόνα, η οποία μάλιστα τραγούδησε και το τραγούδι της Express Yourself στη σκηνή της συγκέντρωσης. Όμως η βασίλισσα της pop δεν έμεινε μόνο στο… μουσικό κομμάτι της διαδήλωσης. Η star έκανε δηλώσεις κατά του Τραμπ προκαλώντας τη CIA καθώς μεταξύ άλλων δήλωσε πως «σκέφτεται να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο».
«Είμαι θυμωμένη. Ναι, είμαι εξαγριωμένη.Ναι, σκέφτηκα πολύ να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν πρέπει να βυθιστούμε στην απελπισία. Όπως ο ποιητής Γ.Χ Όντεν έγραψε στις παραμονές του Β’ Παγκοσμίου πρέπει να αγαπάμε ο ένας τον άλλον ή να πεθάνουμε. Είστε μαζί μου; Πείτε μαζί μου ‘’επιλέγουμε την αγάπη’’» τόνισε η δημοφιλής τραγουδίστρια και συνέχισε λέγοντας ότι: «Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την αρχή της ιστορίας μας. Η επανάσταση ξεκινά εδώ. Ο αγώνας για να είμαστε ελεύθεροι και ίσοι δεν θα υποχωρήσουμε».

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, αξιωματούχος ανέφερε ότι στις μυστικές υπηρεσίες «γνωρίζουν τα σχόλια της Μαντόνα, και θα διεξαγάγουν έρευνα, αλλά «η τελική απόφαση για την ποινική της δίωξη ανήκει στον ομοσπονδιακό εισαγγελέα».

Σχετικά άρθρα