Στον ανακριτή ο 63χρονος που κατηγορείται για αρπαγή 10χρονης!

Σοκάρουν οι μαρτυρίες!

Στη 1:00 το μεσημέρι θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί, ο 63χρονος που κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να αρπάξει 10χρονο κοριτσάκι, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, που πουλούσε χαρτομάντιλα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο 63χρονος είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή και την επομένη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, ενώ παραπέμφθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για σήμερα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Μητροπόλεως, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Σύμφωνα με μαρτυρίες διερχόμενων πολιτών, αλλά και δημοτικών αστυνομικών, ο 63χρονος φέρεται να προσέγγισε την ανήλικη και να επιχείρησε να την επιβιβάσει σε διερχόμενο ταξί. Ωστόσο, το κοριτσάκι αντέδρασε και κατάφερε να ξεφύγει. Περαστικός ενημέρωσε δημοτικούς αστυνομικούς για το συμβάν και αυτοί με τη σειρά τους την Άμεση Δράση, αστυνομικοί της οποίας εντόπισαν τον 63χρονο και τον συνέλαβαν λίγο αργότερα.

Μάλιστα, οι δυο υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας μίλησαν στο Open ΤV για το πώς έδρασαν όταν τους κατήγγειλε αυτόπτης ότι άκουσε τον 63χρονο να λέει στο κοριτσάκι «έλα να σου δείξω το σπίτι μου, είναι μεγάλο. Θα σου δώσω λεφτά να πάρεις ταξί μετά…»

Ο 63χρονος συνταξιούχος αρνείται όλες τις κατηγορίες. Φέρεται να υποστήριξε ότι γνώριζε τη μικρή καθώς και τη μητέρα της και μάλιστα της έκανε και δώρα κατά το παρελθόν. Μεταξύ αυτών ήταν και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο κατηγορούμενος είπε ότι η μικρή τον πλησίασε, ισχυριζόμενη ότι το τηλέφωνο χάλασε και του ζήτησε καινούργιο.

Σχετικά άρθρα