«Σβήνει» ο Σουμάχερ

Οι τελευταίες εξελίξεις με τον κορυφαίο οδηγό Formula 1

Σύμφωνα με πληροφορίες της “The Daily Express”, ο Μίκαελ Σουμάχερ ζυγίζει- 22 μήνες μετά το ατύχημά του- μόλις 45 κιλά, ενώ η πρόοδός του χαρακτηρίζεται «οδυνηρά αργή».

Τον θυμόμαστε λαμπερό, χαμογελαστό, λουσμένο με σαμπάνια, να κάνει κατάληψη στο πρώτο σκαλί του βάθρου 91 φορές στην καριέρα του. Ή νευριασμένο (όπως στο βροχερό Σπα το 1998) να προσπαθεί ν’ αποδείξει εμπράκτως πως οι παγκόσμιοι πρωταθλητές είναι ικανοί να διαπράξουν φόνο εντός των πάντοκ, θυμωμένο με το χρόνο του σε κάποιες κατατακτήριες δοκιμές, να παλεύει να πετάξει εκτός πίστας αντικανονικά τον Βιλνέβ στη Χερέθ το 1997. Τον θυμόμαστε, δηλαδή, σαν τον Μίκαελ με όλα του τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Διαβάστε περισσότερα…

Σχετικά άρθρα

Έρχονται αυτοκινητόδρομοι που φωσφορίζουν!

Όση καλή σχέση έχουν τα  λάστιχα με το οδόστρωμα άλλη τόση, μπορεί να θεωρηθεί η σχέση του οδηγού με τη σήμανση του δρόμου. Μετά από μία δοκιμαστική περίοδο, θεωρήθηκε άκρως επιτυχημένο το πείραμα με τους αυτοκινητόδρομους που φωσφορίζουν – έτσι η Ολλανδία, αποφάσισε να διευρύνει την χρήση τους και σε άλλες περιοχές. Πιθανά τον “έξυπνο […]