Συγχαρητήρια Τραμπ στο FBI

Για τα email της Χίλαρι

Τα εύσημα από τον Ντόναλντ Τραμπ έλαβε τη Δευτέρα το FBI, για την υπόθεση των email της Χίλαρι Κλίντον.

«Χρειαζόταν κότσια», δήλωσε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, εκδηλώνοντας την ικανοποίησή τους για τις τελευταίες εξελίξεις και αποκαλύψεις.

Δράτοντας την ευκαιρία, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η υποψήφια των Δημοκρατικών «έθεσε υπό καθεστώς απειλής την ασφάλεια των Αμερικανών πολιτών» και χαρακτήρισε την όλη ιστορία «μεγαλύτερο σκάνδαλο από την εποχή του Watergate».

Η Χίλαρι Κλίντον «θα βρίσκεται υπό καθεστώς έρευνας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, δήλωσε ο Τραμπ, ο οποίος ευελπιστεί ότι μέσα από τη συγκεκριμένη ιστορία, θα καταφέρει να καλύψει το χάσμα που τον χωρίζει στις δημοσκοπήσεις, από τη μεγάλη του αντίπαλο στη μάχη για την προεδρία.

Αναφερόμενος προσωπικά στον διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόρνεϊ, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι «του αξίζουν συγχαρητήρια», καθώς άνοιξε νέα έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Στην ομιλία του στο Μίσιγκαν, ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος αναφέρθηκε επίσης στα επιχειρηματικά, λέγοντας χαρακτηριστικά «να επιστρέψετε τις επιχειρήσεις σας στην Αμερική».

Σχετικά άρθρα