Σύγχρονη Μήδεια σκότωσε τα δύο από τα έξι παιδιά της

Σχεδίαζε να δολοφονήσει και τα υπόλοιπα

Σοκ προκαλεί στην κοινωνία της βρετανικής πόλης Σέφιλντ ότι μια 34χρονη μητέρα δολοφόνησε τα δύο από τα έξι παιδιά της, ενώ με τον 37χρονο σύντροφό της σχεδίαζαν την δολοφονία και των υπόλοιπων τεσσάρων.

Την ενοχή της ομολόγησε – σύμφωνα με όσα μεταδίδει το theguardian.com – μια μητέρα για τη δολοφονία των δύο έφηβων γιων της στο Σέφιλντ. Όπως έγινε γνωστό η 34χρονη Sarah Barrass ομολόγησε ότι σκότωσε τον 13χρονο Tristan και τον 14χρονο Blake Barrass.

Επιπλέον, ομολόγησε την ενοχή της μαζί με τον 37χρονο σύντροφό της Brandon Machin για το σχέδιο δολοφονίας και των έξι παιδιών της, συμπεριλαμβανομένων των Tristan και Blake.

«Ότι και να πω δεν μπορεί να αντικατοπτρίσει το τεράστιο κακό της πράξης σας. Τα εγκλήματα που έχετε διαπράξει είναι ειδεχθή. Η απόπειρα δολοφονίας τεσσάρων παιδιών και το σχέδιο για τη δολοφονία των υπολοίπων τεσσάρων είναι πραγματικά τρομακτικά», είπε ο δικαστής σύμφωνα με τον Gurdian.

Η 34χρονη και ο σύντροφός της βρίσκονται αντιμέτωποι με ισόβια.

Να σημειωθεί ότι δεν δόθηκαν λεπτομέρειες στο δικαστήριο για το τι συνέβη με τα παιδιά και πως δολοφονήθηκαν. Τα υπόλοιπα παιδιά που επέζησαν από το σχέδιο δολοφονίας είναι κάτω των 13 ετών.

Σχετικά άρθρα