Συγκλονιστικό video και σύλληψη γυναίκας σε εκκλησία της Χίου!

Επειδή επιχείρησε να μπει στην Παναγία Ευαγγελίστρια

Στην σύλληψη μιας γυναίκας, η οποία αψήφισε τις απαγορεύσεις και προσπάθησε να μπει στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ευαγγελίστριας στη Χίο προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Με ένταση σημαδεύτηκε η πρώτη Ανάσταση στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ευαγγελίστριας Χίου, όταν μια γυναίκα αψηφώντας τις απαγορεύσεις για είσοδο στους ιερούς ναούς, θέλησε να μπει στην εκκλησία και να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία.

Η αστυνομία, παρά τις ευγενικές συστάσεις των αστυνομικών, επιχείρησε να περάσει μέσα στον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να την ωθούν έξω από αυτόν ενώ χτύπησε με το χέρι τον επικεφαλής αστυνόμο που βρίσκονταν στο σημείο.

Η γυναίκα ζητούσε επιμόνως από τους αστυνομικούς να της δείξουν το νόμο περί απαγόρευσης εισόδου στους Ιερούς Ναούς, λέγοντας ότι αν τελικά την προσαγάγουν «θα σας κάνω βούκινο μέσα από τις σελίδες μου στο Facebook».

Τα σκηνικά έντασης προκάλεσαν και την αντίδραση του π. Χριστόφορου Γουρλή που βγαίνοντας έξω από την Εκκλησία κατηγόρησε τους αστυνομικούς για βία λέγοντας «ντροπή» στους αστυνομικούς για τα σκηνικά που προκλήθηκαν.

Δείτε το video παρακάτω:

Πηγή: politischios.gr

Σχετικά άρθρα