Συγκλονιστικό video

H επίθεση μέσα από το πούλμαν της Μπόκα

Ένα video ντοκουμέντο μέσα από το πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς κυκλοφορεί στα social media, στο οποίο οι παίκτες της χορεύουν με σπασμένα παράθυρα, μέχρι που ανακαλύπτουν ότι ένας συμπαίκτης τους έχει χτυπηθεί από θραύσματα!

Αυτά μόνο στην Αργεντινή! Ένας παίκτης της Μπόκα Τζούνιορς κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο την επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της ομάδας σε ένα τρομερό βίντεο.

Οι παίκτες της Μπόκα αδιαφορούν για την βροχή αντικειμένων και τραγουδούν με σπασμένα παράθυρα μέσα στο πούλμαν, μέχρι που αντιλαμβάνονται ότι ένας συμπαίκτης τους έχει χτυπηθεί από θραύσματα, κάτι που κόβει μαχαίρι τα τραγούδια και προκαλεί χάος!

Σχετικά άρθρα

Επιστρέφουν περιουσίες στη Τένεδο

Συνολικά έντεκα εκτάσεις μεγέθους από δύο έως τέσσερα στρέμματα επεστράφησαν στην Κοινότητα Τενέδου, έπειτα από πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Γενικής Διεύθυνσης Βακουφιών. Σε ένα από τα οικόπεδα που επεστράφησαν, μάλιστα, υπάρχει παρεκκλήσι και δύο πέτρινα σπίτια, λένε παράγοντες της ομογένειας. Οι ίδιοι παράγοντες σημειώνουν ότι τέσσερα από τα οικόπεδα που επεστράφησαν, είχαν απορριφθεί στο […]