Συγκλονίζει η μαρτυρία της γυναίκας του θύματος

Για το φονικό στις Μοίρες Ηρακλείου

Συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία της γυναίκας του θύματος του φονικού που έλαβε χώρα στις Μοίρες του Ηρακλείου. Στο πρόβλημα με το αλκοόλ που αντιμετωπίζει απέδωσε το έγκλημα ο κατηγορούμενος.

Επτά μάρτυρες έχουν περιγράψει στην αστυνομία πώς έγινε το φονικό στις Μοίρες Ηρακλείου.

Ο κατηγορούμενος γυμναστής, απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ και μετεκπαιδευτής στην Ειδική Αγωγή, αποκάλυψε στις αρχές το πρόβλημα που έχει με το αλκοόλ και κατά συνέπεια αποδίδει εκεί και το φονικό με θύμα τον σπιτονοικοκύρη της εν διαστάσει συζύγου του.

Τι δήλωσε η γυναίκα του θύματος:

«Βγήκαμε έξω, δεν τον γνωρίζαμε ποιος ήτανε. Μας ρώτησε αν η γυναίκα που μένει πάνω αν είναι καλή. Λέω καλή είναι η γυναίκα που μένει πάνω. Λέει σας δημιουργεί πρόβλημα; Λέω όχι. Λέει πληρώνει το ενοίκιο; Βέβαια. Και τι πληρώνει; Λέω συγνώμη του λέμε εμείς με μία φωνή με τον άντρα μου αυτό είναι δικό μας θέμα και Μπαμ βγάζει το πιστόλι και μας πυροβολεί».

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια γλύτωσε από του «Χάρου τα δόντια», αφού την ώρα του περιστατικού τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά από τις σφαίρες του δράστη.

Το κατηγορητήριο

Σαράντα λεπτά έμεινε στο γραφείο του εισαγγελέα ο κατηγορούμενος. Οι αρχές αναγκάστηκαν να τον βγάλουν από την πίσω έξοδο του δικαστικού μεγάρου για να αποφύγουν την οργή των συγγενών του θύματος και νέα επεισόδια.

Στον γυμναστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και για παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Σχετικά άρθρα