Συγκλονίζει η πτώση μαθήτριας που έπεσε στο κενό

Διευθυντής σχολείου για την πτώση: Αποκλείεται να ήταν μεθυσμένη

Σοκάρει η είδηση για την 17χρονη μαθήτρια από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, που έπεσε στο κενό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες κατά την διάρκεια σχολικής εκδρομής στην Ιταλία (Δείτε ΕΔΩ).

Μαθητές, γονείς και καθηγητές είναι συγκλονισμένοι με το συμβάν. Ήταν η τελευταία μέρα της σχολικής εκδρομής καθώς το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ, μετά το βραδινό φαγητό. Οι μαθητές και συνοδοί καθηγητές είχαν ανέβει στα δωμάτια τους προκειμένου να ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους και να επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα.

“ Ήταν λίγο μετά το βραδινό όταν συνέβη το ατύχημα. Τα παιδιά ετοίμαζαν τις βαλίτσες τους για να επιστρέψουν πίσω. Ήταν η τελευταία μέρα της εκδρομής. Η μαθήτρια είναι σε κρίσιμη κατάσταση και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Δεν γνωρίζουμε ακόμα περισσότερα.” Δήλωσε στο thestival.gr ο διευθυντής του σχολείου, Νίκος Κατσιανίδης.

Ο διευθυντής του λυκείου αποκλείει το ενδεχόμενο η μαθήτρια να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ καθώς, οι μαθητές νωρίτερα δεν είχαν κάποια έξοδο σε μαγαζί και ήταν έτοιμοι να φύγουν.

“Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα τίποτα. Δεν έχουμε κάνει καμία έρευνα για το περιστατικό. Προέχει η υγεία της μαθήτριας και αργότερα θα διερευνήσουμε τα αίτια” δηλώνει από την πλευρά της η Διευθύντρια Περιφερειακής Διεύθυνσης Ημαθίας, Αναστασία Μαυρίδου.

Οι γονείς της μαθήτριας ταξιδεύουν ήδη για την ιταλική πρωτεύουσα προκειμένου, να βρεθούν κοντά στην κόρη τους. Οι υπόλοιποι μαθητές δεν έχουν επιστρέψει ακόμα στην Βέροια και παραμένουν στην Ιταλία, ενώ έρευνα για το ατύχημα διεξάγουν οι ιταλικές αρχές.

Σχετικά άρθρα