Συγκλονίζει ο άτυχος πατέρας

Ο 41χρονος που είδε τη γυναίκα του και το παιδί του να καίγονται μέσα στο αυτοκίνητό του

Το τροχαίο που συγκλόνισε το πανελλήνιο δεν έχει σταματήσει να αναπαράγεται τα μέσα ενημέρωσης. Ο Υπάτιος Πατμάνογλου άνοιξε για πρώτη φορά την καρδιά του στην κάμερα του Labiri Biri.

Οι δηλώσεις του

«Περνάω πολύ δύσκολα. Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου να μου συμβεί τέτοιο πράγμα. Πέρασα διαβολοβδομάδα στα ΟΥΚ και έλεγα από μέσα μου, ό,τι και να μου ξημερώσει δεν θα είναι τόσο δύσκολο. Αυτό το πράγμα που μου συμβαίνει, είναι χειρότερο… μην τύχει ούτε στο χειρότερο εχθρό.

Να πηγαίνεις τουαλέτα, να βγαίνεις έξω και να βλέπεις όλη σου την οικογένεια καμένη. Συνέβησαν όλα σε 5-10 δευτερόλεπτα. Όταν βγήκα από το αυτοκίνητο να πάω τουαλέτα βιαζόμουν. Ήθελα να σταματήσω σε ελεγχόμενο πάρκινγκ για να ξαναφύγουμε.

Τους αφήνω τη μουσικούλα μας… το μωράκι πίσω έτοιμο να κοιμηθεί. Λέω έρχομαι. Παίρνω τα κλειδιά φεύγω, μπαίνω στην τουαλέτα, κλείνουν όλα τα φώτα και ξαφνικά ακούω ένα τεράστιο μπαμ. Φωτιά καπνός… δεν κατάλαβα ότι ήταν έξω από την τουαλέτα.

Για να βγω έξω δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Έβαλα τη μπλούζα μου για να πάρω αναπνοή και πάω να πω στη γυναίκα μου “A ρε κοριτσάκι μου τι πήγα να πάθω”… και βλέπω την οικογένειά μου στο αυτοκίνητο καμένους.

Ψάχνω να δω τι έγινε, έσκασε το αμάξι μου; Και βλέπω στα 10 μέτρα ένα πορσικό. Είδα μπροστά στα μάτια μου τον οδηγό νεκρό, ένα παιδάκι. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και αυτοί δεν θέλαν να το χάσουν…τώρα ότι έφταιγε ή δεν έφταιγε η ψυχούλα του το ήξερε κι αυτού. Τώρα 4 ζωές φύγανε παιδιά…

Το αυτοκίνητο πήγαινε πάνω από 300. Μπορεί να το είχε φτιαγμένο. Τα 330 τα έχει για πλάκα αυτό το αυτοκίνητο.

Ήταν και ένα R8 από πίσω του και πρέπει να πατιόντουσαν, γιατί με το που βγήκα εγώ έκανε όπισθεν το R8, βγήκε και μου λέει το παιδί “Χρειάζεσαι βοήθεια;”. Άδειος δρόμος τώρα δύο αυτοκίνητα πιθανολογώ να είχαν ή σχέσεις ή φιλίες.».

Ανάμεσα σε άλλα μάλιστα φρόντισε να διαψεύσει πως η σύζυγός του ήταν σε ενδιαφέρουσα κατάσταση, εξηγώντας πως βρισκόντουσαν μάλιστα σε προσπάθειες.

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

  1. πρώτα απ’ όλα να είναι γερός ο άνθρωπος και να μπορέσει να το ξεπεράσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται, κρατώντας και τιμώντας την μνήμη των ανθρώπων του.

    κατά δεύτερον, ελπίζω τα κανάλια να τον αφήσουν ήσυχο στον πόνο του και να πάψουν να τον ακολουθούν, ειδικά αυτές τις πρώτες ημέρες της οδύνης

    για όλους εμάς, τους υπόλοιπους, να μη πάψει να υπάρχει αυτή η σκέψη στο υποσυνείδητο μας, ότι η κλωστή που μας κρατά στη ζωή είναι τόσο λεπτή που δεν αξίζει να την ταλαντώνουμε με κίνδυνο να σπάσει, είτε στους δρόμους-καρμανιόλες είτε πουθενά αλλού στην καθημερινότητα μας.

    κάθε τραγωδία στο εξωτερικό γίνεται αφορμή να ληφθούν καλύτερα μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών. τα μέτρα αυτά πρέπει πρώτα και κύρια να ξεκινάνε από τη δική μας αυτοσυγκράτηση και έλεγχο της συμπεριφοράς μας, δεν είναι το πρόστιμο το κίνητρο για να είμαστε σωστοί, το παιδί μας, οι άνθρωποι μας είναι το κίνητρο

  2. τι επαθες ρε ανθρωπε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    δεν υπαρχουν λεξεις συμπαραστασης!!!!!!!!!!παρα πολυ κριμα ρε γ@μωτο!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.