Σύλληψη Αλβανού για τον πυροβολισμό!

Η κατάσταση στην Αθήνα μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα.

Πλέον στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας Αλβανός, ο οποίος φέρεται να είναι συνεργός του δράστη για τα επεισόδια που έγιναν τα ξημερώματα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο του Παγκρατίου. Ο δράστης σύμφωνα με την αστυνομία είναι επίσης αλβανικής καταγωγής και γνωστός στους οπαδικούς κύκλους.

Σύμφωνα με την αστυνομία οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν στο μαγαζί για να βρουν αντίστοιχους του Ολυμπιακού από την περιοχή και ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και πυροβόλησε ένα 23χρονο που εργαζόταν στο μαγαζί και προσπάθησε να τους βγάλει έξω!

Σχετικά άρθρα

Πρόβλεψη ΣΟΚ, για 9 ρίχτερ!

Ανησυχία, φόβο και τρόμο προκαλεί ένα δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «Le Monde» με τίτλο: «Des Seismes Sans Precedent Historique Sont Possibles En Europe» («Σεισμοί χωρίς ιστορικό προηγούμενο είναι πιθανοί στην Ευρώπη»)! Το επιστημονικό άρθρο παρουσιάζει την έρευνα 50 επιστημόνων, σεισμολόγων και μηχανικών αλλά και τους χάρτες με τις σεισμογενείς περιοχές όλης της Ευρώπης στο πλαίσιο του […]