Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Έπειτα από έρευνες σε σπίτια που είχαν γίνει κρύπτες

Στη σύλληψη επτά ατόμων για διακίνηση και εμπορία εξαρτησιογόνων ουσιών, προχώρησε η Αστυνομία.

Πραγματοποιήθηκαν αιφνιδιαστικές επιχειρήσεις και έρευνες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Στην κατοχή των συλληφθέντων καθώς και σε έρευνες σε σπίτια, τα οποία είχαν μετατραπεί σε κρύπτες ναρκωτικών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης και κοκαΐνης

Σημαντικό πλήγμα σε κυκλώματα εισαγωγής, εμπορίας και διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, πέτυχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ύστερα από συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, που πραγματοποίησαν χθες (10-06- 2016), στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.

Αναλυτικότερα:

1. Αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της ανωτέρω Υποδιεύθυνσης, έπειτα από επισταμένη έρευνα σχετικά με διεθνές κύκλωμα εισαγωγής μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στη χώρα μας, από τη Βουλγαρία, εντόπισαν και συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (10-06- 2016) στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, 40χρονη υπήκοο Βουλγαρίας, ηγετικό στέλεχος του εν λόγω κυκλώματος.

Στην κατοχή της και σε έρευνα της χειραποσκευής της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– (4) δέματα και (1) μικρόδεμα ηρωίνης, συνολικού βάρους (649,4) γραμμαρίων,

– (1) μικρόδεμα κοκαΐνης, βάρους (4,6) γραμμαρίων,

– (31) ναρκωτικά δισκία και

– (2) κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές της.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 40χρονη εισήγαγε τις ανωτέρω ποσότητες από τη Βουλγαρία, με τελικό προορισμό την Αθήνα, όπου θα τις παραλάμβανε, για την περαιτέρω διακίνησή τους, 59χρονος.

Βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας, εντοπίσθηκε και συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας ο 59χρονος και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, καθώς και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (19) κινητά τηλέφωνα, (28) κάρτες SIM και πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, τα οποία χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα