Συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη

Για παράνομη μεταφορά μεταναστών

Δύο αλλοδαπούς διακινητές ηλικίας 27 και 33 ετών συνέλαβαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της μεταφοράς μεταναστών από το εσωτερικό της χώρας προς τα εξωτερικά σύνορα, αποτρέποντας την παράνομη διακίνηση 25 αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα χθες βράδυ αστυνομικοί εντόπισαν τον 27χρονο να συνοδεύει 10 αλλοδαπούς σε απόμερη περιοχή στην Σίνδο, όπου επιβιβάστηκαν σε καρότσα φορτηγού, το οποίο οδηγούσε ο 33χρονος.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο φορτηγό, βρέθηκαν να επιβαίνουν στην καρότσα του, συνολικά 25 αλλοδαποί, εκ των οποίων 8 ανήλικοι, με αποτέλεσμα την σύλληψη του οδηγού του φορτηγού.

Άμεσα εντοπίσθηκε και συνελήφθη και ο 27χρονος συνεργός του, ο οποίος επιχείρησε να απομακρυνθεί με αστικό λεωφορείο.

Από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, προέκυψε ότι τελικός προορισμός των μεταφερόμενων αλλοδαπών ήταν χώρα της Κεντρικής Ευρώπης και για την μεταφορά τους θα κατέβαλαν έκαστος το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Κατασχέθηκε το φορτηγό, ως μέσο της παράνομης μεταφοράς, το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ και τρία τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων.

Σχετικά άρθρα

Σύγκρουση πλοίων λόγω αέρα!

Σε πλωτή εξέδρα στο λιμάνι του Λαυρίου αλλά και σε δύο προσδεδεμένα μικρά σκάφη που στη συνέχεια βυθίστηκαν, προσέκρουσε χθες βράδυ το πλοίο μεταφοράς οχημάτων «ALIOS», σημαίας Κύπρου, λόγω αποκοπής των κάβων του από τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή και έφθαναν έως και τα 8 μποφόρ. Από την αποκοπή των κάβων προκλήθηκε δεξιά […]