Συλλήψεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Έντονη η δράση της αστυνομίας το τελευταίο 24ωρο

Στο ευρύτερο πλαίσιο ειδικών δράσεων διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο πολεοδομικό συγκρότημα.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Ασφάλειας, Αστυνομίας και Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

4 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Μεταξύ αυτών και 38χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Διάταξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, η οποία ανακαλεί την υπό όρους απόλυσή του και διατάσσει τη σύλληψή του προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο ποινής κάθειρξης, 10 έτη, 10 μήνες και 13 ημέρες για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και ληστεία.
5 άτομα για περιπτώσεις κλοπής.
1 άτομο για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα.
2 άτομα για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων. Σημειώνεται ότι, από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος ενός εξ’ αυτών εκκρεμούσε Ευρωπαικό Ένταλμα σύλληψης για απάτη, πλαστογραφία πιστωτικών καρτών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, που εκδόθηκε από τις Ισπανικές Αρχές.

Επιπλέον βεβαιώθηκαν 8 πταισματικές παραβάσεις κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή Προσώπων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

πηγή: dailythess.gr

Σχετικά άρθρα