Συλλήψεις στο ΑΠΘ!

Για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Στοχευμένοι έλεγχοι με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν σε χώρους εντός και πέριξ του ΑΠΘ και στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου συνολικά 6 άτομα, από την Αλγερία, το Ιράκ, τη Συρία και την Αλβανία

Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν σε χώρους εντός και πέριξ του Α.Π.Θ., καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου συνολικά έξι άτομα, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης από αστυνομικούς Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, δύο αλλοδαπών, ηλικίας 21 και 25 ετών από τη Συρία και την Αλβανία, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης που προόριζαν για εμπορία – διάθεση και το συνολικό χρηματικό ποσό των 340 ευρώ περίπου ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες κατά την ακινητοποίησή τους προέβαλαν σθεναρή αντίσταση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα

Συλλήψεις για «φρουτάκια» σε καφετέρια

Μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο της αστυνομίας που πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης σε καφετέρια στην περιοχή της Τούμπας συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου «περί παιγνίων». Όπως έγινε γνωστό συνελήφθησαν ο 43χρονος ιδιοκτήτης και ο 39χρονος υπάλληλος του καταστήματος, διότι εγκατέστησαν και λειτουργούσαν 26 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε δύο […]