“Συμβόλαιο” ο νέος δεσμός του Ρονάλντο

Οργιάζουν οι φήμες

 

Πριν από μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ζευγάρι με την πρώην Μις Ισπανία, Ντεσιρέ Κορδέρο. Αλήθεια ή ψέματα;

Είναι πολύ πιθανό οι δυο τους να είναι ζευγάρι και δεν αποκλείεται οι φήμες να επιβεβαιωθούν σε λίγο καιρό επίσημα με κοινή έξοδό τους. Ωστόσο, ίσως ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και το μοντέλο ίσως είναι περισσότερο… συνέταιροι σε μια προσπάθεια να ανεβάσουν και οι δυο τις μετοχές τους.

Σαν να λέμε ότι υπάρχει ένα… συμβόλαιο, το οποίο παρέχει κάποια χρήματα στην Κορδέρο, ώστε να πλασάρεται ως σύντροφος του Ρονάλντο.

Κερδισμένοι από αυτή τη σχέση, στην οποία μάλλον δεν υπάρχει κάτι ερωτικό, είναι και οι δύο. Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται την εικόνα του ποδοσφαιριστή έχουν διαπιστώσει πως ο Πορτογάλος έχει μεγαλύτερη… πέραση τις περιόδους που έχει (ή φέρεται να έχει) αγαπημένη.

Βελτιώνεται, δηλαδή, το ίματζ του όταν έχει μια γυναίκα δίπλα του. Δείχνει ότι δεν αγαπά μόνο τον εαυτό του!

Εξίσου σημαντικό είναι το κέρδος και για την «σύντροφο». Η Κορδέρο είναι μοντέλο και είδε τη φήμη της να… εκτοξεύεται από την ημέρα που κυκλοφόρησε ότι είναι ζευγάρι με τον Κριστιάνο. Είναι πια περιζήτητη σε δουλειές, όπως άλλωστε ήταν και η Ιρίνα Σάικ κατά την πενταετία που κυκλοφορούσε ως αγαπημένη του Πορτογάλου.

Αλήθεια ή ψέματα, λοιπόν, ο νέος δεσμός του Ρονάλντο; Θα δείξει…

Σχετικά άρθρα