Συμβουλές ενόψει… ψύχους!

Η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης

Ενημέρωση εξέδωσε η ΕΥΑΘ με αφορμή το κύμα ψύχους που αναμένεται να πλήξει και τη Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες, συμβουλεύοντας τους καταναλωτές.

Η ΕΥΑΘ υπενθυμίζει στους πολίτες να ελέγξουν και να προφυλάξουν τα δίκτυα ύδρευσής τους από την παγωνιά, να ελέγξουν τα υδρόμετρα, τις βρύσες των μπαλκονιών και τις εξωτερικές σωληνώσεις τους και να φροντίσουν να τις μονώσουν εξειδικευμένοι τεχνίτες.

Επίσης, να επιβεβαιώσουν ότι οι διακόπτες των εσωτερικών τους δικτύων υδροδότησης ανοιγοκλείνουν κανονικά και ότι οι υδρορροές στα μπαλκόνια και τις ταράτσες τους είναι καθαρές από φύλλα και σκουπίδια. Περισσότερες πληροφορίες για γενική προστασία από την παγωνιά είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr).

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι οι βλάβες που αφορούν στην ΕΥΑΘ (η εταιρεία είναι υπεύθυνη για βλάβες μέχρι του σημείου σύνδεσης των κεντρικών αγωγών με τα ιδιωτικά δίκτυα των οικοδομών) δηλώνονται τηλεφωνικά στο 11124 και ηλεκτρονικά στο www.eyath.gr.

Σχετικά άρθρα