Συναγερμός σε Βέλγιο και Γαλλία

Για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση

Σε εγρήγορση βρίσκονται τόσο οι γαλλικές όσο και οι βελγικές Αρχές, εξαιτίας πληροφοριών για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση.

Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια της Real News στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά, σύμφωνα με επίσημο εσωτερικό έγγραφο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας του Βελγίου, μαχητές οργάνωσης, που χαρακτηρίζεται “τρομοκρατική και επικίνδυνη” φέρονται να έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους από τη Συρία πριν από μιάμιση εβδομάδα, για να φτάσουν στην Ευρώπη μέσω της Τουρκίας και της Ελλάδας. Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ταξιδεύουν με πλοίο, χωρίς διαβατήρια.

Τα άτομα αυτά φέρονται να έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες, με τη μία να έχει προορισμό το Βέλγιο και την άλλη να κατευθύνεται στη Γαλλία, με στόχο να πραγματοποιήσουν διπλές επιθέσεις.

Σύμφωνα με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία του Βελγίου, ήδη τα άτομα αυτά βρίσκονται σε επαφή με πυρήνες τρομοκρατών στην Ευρώπη και έχουν τον απαραίτητο οπλισμό για να χτυπήσουν άμεσα.

Για την επίθεση στο βελγικό έδαφος, τρεις φέρονται να είναι οι στόχοι: ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο, ένα εστιατόριο αμερικανικής αλυσίδας fast food και ένα αστυνομικό τμήμα.

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα

Επιστρέφουν περιουσίες στη Τένεδο

Συνολικά έντεκα εκτάσεις μεγέθους από δύο έως τέσσερα στρέμματα επεστράφησαν στην Κοινότητα Τενέδου, έπειτα από πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Γενικής Διεύθυνσης Βακουφιών. Σε ένα από τα οικόπεδα που επεστράφησαν, μάλιστα, υπάρχει παρεκκλήσι και δύο πέτρινα σπίτια, λένε παράγοντες της ομογένειας. Οι ίδιοι παράγοντες σημειώνουν ότι τέσσερα από τα οικόπεδα που επεστράφησαν, είχαν απορριφθεί στο […]