Συναγερμός στο Μπάρνσλεϊ της Βρετανίας

Πληροφορίες για επίθεση γυναίκας με μαχαίρι

Συναγερμός σήμανε στο Μπάρνσλεϊ της Αγγλίας με ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας να αποκλείουν το κέντρο της πόλης μετά από ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες ότι μια γυναίκα επιτέθηκε με μαχαίρι η μασέτα κατά τουλάχιστον ενός ατόμου.

Χρήστες του Twitter αναφέρουν ότι ενδέχεται να τραυματίστηκαν αρκετά άτομα στη διάρκεια του περιστατικού κοντά σε σταθμό λεωφορείων, την ώρα που η αστυνομία κάνει λόγο για «σοβαρό περιστατικό» στην πόλη των περίπου 90.000 κατοίκων, που βρίσκεται ανάμεσα στο Λιντς και το Σέφιλντ.

«Υπάρχει μεγάλη αστυνομική παρουσία στο κέντρο του Μπάρνσλεϊ σήμερα το πρωί (Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου) που βρίσκεται εκεί για ένα σοβαρό περιστατικό. Θα ακολουθήσουν περισσότερες λεπτομέρειες. Το κοινό καλείται να είναι σε επιφυλακή και να ενημερώνει για κάθε ανησυχία το 101», αναφέρει το tweet.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Όμως, ο Independent μεταδίδει ότι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, μια γυναίκα ήταν οπλισμένη με μαχαίρι σε στάση λεωφορείου.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες που μεταδίδουν χρήστες των social media αναφέρουν ότι μια γυναίκα, η οποία και συνελήφθη, μαχαίρωσε έναν άνδρα.

Σχετικά άρθρα