«Να γίνει γίνει ακόμα πιο ελκυστική η ΔΕΘ» (pic)

Όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση του Κυριάκου Κυριάκου με τη διοίκηση της έκθεσης

Οι αναπτυξιακές προοπτικές της ΔΕΘ- ΗΕLEXPO στο επίκεντρο της συνάντησης Κυριάκου Κυριάκου με την διοίκηση της.

Για το παρόν, το μέλλον αλλά και τις θετικές επιδόσεις του διεθνούς εκθεσιακού φορέα της Θεσσαλονίκης συζήτησε με την διοίκηση της ΔΕΘ- HELEXPO Α.Ε. κατά την σημερινή του επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ο υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στην Α’ Θεσσαλονίκης, Κυριάκος Κυριάκος.

Στην διάρκεια της συνάντησης στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΔΣ, Τάσος Τζήκας, ο διευθύνων σύμβουλος, Κυριάκος Ποζρικίδης, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής, Αλέξης Τσαξιρλής και εκπρόσωποι των εργαζομένων συζητήθηκε μεταξύ άλλων η ανοδική πορεία της ΔΕΘ- HELEXPO που είναι σημείο αναφοράς για τη Θεσσαλονίκη και την ανάπτυξη της πόλης.

Η διοίκηση της ΔΕΘ- HELEXPO ενημέρωσε τον κ. Κυριάκο για τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά το σχέδιο ανάπλασης του διεθνούς εκθεσιακού φορέα.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος βουλευτής συνεχάρη διοίκηση και εργαζόμενους για τις πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει τα τελευταία χρόνια. «Συζητήσαμε τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της ΔΕΘ και τα σχέδια ανάπλασης του εκθεσιακού κέντρου.

Η ΔΕΘ αποτελεί έναν θεσμό για την Θεσσαλονίκη. Συνεισφέρει σημαντικά στην εξωστρέφεια της πόλης και ενισχύει τόσο με την Γενική Έκθεση όσο και με τις κλαδικές εκθέσεις που πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου το τοπικό ΑΕΠ» σημείωσε ο κ. Κυριάκος.

Όπως είπε στόχος του Κινήματος Αλλαγής αλλά και του ιδίου είναι η ΔΕΘ- HELEXPO να ενισχυθεί και το έργο της να προβληθεί ακόμα περισσότερο, ώστε να γίνει ακόμα πιο ελκυστική για εμπόρους και επισκέπτες όχι μόνο από τη Θεσσαλονίκη αλλά και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

 

 

Σχετικά άρθρα

Παπούλιας σε Μπουτάρη: Πίνεις κανένα ποτηράκι;

Έναν ενδιαφέροντα διάλογο είχαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, λίγο πριν την έναρξη της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, κ. Παπούλιας αστειεύτηκε και ρώτησε χαμογελώντας τον Γιάννη Μπουτάρη: «Πίνουμε κανένα ποτηράκι;». «Όχι, το “χω κόψει, δεν το πλησιάζω καν» απάντησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο […]