Συναθλητής Μπερδέση: «Ο Τάσος είναι το θύμα της υπόθεσης» (video)

«Δεν τον απασχολούσε κάτι» είπε μιλώντας στο OPEN TV

Ο Θοδωρής Ριτζάκης, συναθλητής του Τάσου Μπερδέση, μίλησε στο Open TV, για το θύμα της μαφιόζικης δολοφονίας στη Βάρη, και πως τον έζησε τους τελευταίους έξι μήνες. Εκανε λόγο για έναν ευγενικό άνθρωπο, που δεν έδειχνε να τον απασχολεί κάτι.

«Παρά τη δύσκολη κατάσταση αποφάσισα να βγω για να πω δύο πράγματα. Ο Τάσος είναι το θύμα της υπόθεσης. Για τα παλαιότερα γεγονότα έχει αθωωθεί. Όσοι τον θυμόμαστε μέσα από τα γυμναστήρια, ήταν μέσα στον αθλητισμό, τον θυμόμαστε για μία άψογη προσφορά. Ήταν από τους πλέον ευγενικούς στο άθλημα. Πάντα με χαμόγελο. Πότε δεν είχε τουπέ» είπε αρχικά και απατώντας σε ερώτηση για το αν έδειχνε προβληματισμένος τον τελευταίο καιρό για κάτι απάντησε:

«Όχι δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Για το παρελθόν δεν μπορώ να πω. Εγώ τον έζησα τους τελευταίους 6 μήνες, που ήταν σε διαδικασία να διεκδικήσει πάλι Ολυμπιακή πρόκριση. Δεν τον απασχολούσε κάτι. Δεν έδειχνε ανήσυχος. Υπάρχουν πολλά αρρωστημένα μυαλά, δεν μπορείς να μπεις σε αυτή τη λογική. Δεν μπορούμε να πούμε ότι προκάλεσε».

Και κατέληξε: «Ο Τάσος και ο κάθε Τάσος είχε άλλες 10 ιδιότητες. Το ότι ήταν στην πυγμαχία δεν πρέπει να συνδέεται το άθλημα και παρανομίες. Το να τονίζεται η συγκεκριμένη ενασχόληση είναι λάθος».

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά άρθρα