Συνατσάκη: «Ήμουν τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης» (vid)

H παρουσιάστρια εξομολογήθηκε τις εμπειρίες της

“Ο αθλητισμός είναι γεμάτος με τύπους σαν τον βιαστή μου“, δήλωσε η Σοφία Μπεκατώρου λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση του ονόματος του ανθρώπου που την κακοποίησε σεξουαλικά. Οι ιστορίες σεξουαλικής κακοποίησης όμως, δυστυχώς, δεν περιορίζονται στον αθλητικό χώρο. Τις τελευταίες μέρες μίλησαν αμέτρητες γυναίκες για την σεξουαλική βία που έχουν υποστεί, με αφορμή την ιστορία της πρωταθλήτριας Ιστιοπλοΐας που έφερε το κίνημα #MeToo στην Ελλάδα.

Στην ερώτηση “γιατί μίλησε τώρα η Σοφία” θέλησε να απαντήσει η Μαίρη Συνατσάκη θέλοντας να στρέψει την προσοχή μας στους θύτες και όχι στα θύματα. Μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube εξήγησε με επιστημονικές παραπομπές γιατί οι γυναίκες επιλέγουν τη σιωπή.

Απαριθμώντας μια σειρά από ενέργειες που θεωρούνται σεξουαλική βία, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι έχει πέσει και η ίδια θύμα. Οι δύο πρώτες φορές που συνέβη ήταν ανήλικη και τα θυμήθηκε, όπως εξηγεί, ως εκλάμψεις σε μια ψυχολογική συνεδρία. Η τελευταία φορά που της συνέβη ήταν τον περασμένο Σεπτέμβρη. Τη στιγμή που της συνέβη κατάφερε να μιλήσει με δικούς της ανθρώπους αλλά και με την ψυχολόγο της καταφέρνοντας να μην το κρατήσει μέσα της.

Σχετικά άρθρα

Ξεχείλισε το στήθος της Σπυροπούλου!

Η Μύκονος είναι ο νέος σταθμός των διακοπών της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια του Alpha απολαμβάνει τις διακοπές της στο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου παρέα με φίλους, όπου την… συνέλαβε και ο φωτογραφικός φακός με ένα σούπερ σέξι φόρεμα, το οποίο τόνιζε το μπούστο της.