Συνεχίζεται η κόντρα Μαρινάκη – Κόκκαλη (pic)

Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει εμφύλιος στον Ολυμπιακό

Οι σχέσεις των δύο ανδρών βρίσκονταν σε οριακό σημείο και πλέον η κόντρα τους μεταφέρεται και στο πεδίο της πολιτικής. Αποκορύφωμα, οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η πιθανή υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τη δημοσιοποίηση της πληροφορίας, οι άνθρωποι του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» ο οποίος είναι δεδομένο πως έχει ως κεντρικό πυλώνα τον Βαγγέλη Μαρινάκη κάλεσαν τον Πέτρο Κόκκαλη να παραιτηθεί, κάτι που έγινε λίγες ώρες αργότερα.

Η κόντρα όμως δεν σταματά εδώ. Μία χορηγούμενη ανάρτηση στη σελίδα των Νέων ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη έρχεται να προσθέσει ακόμη ένα κομμάτι στο παζλ της κόντρας που όπως όλα δείχνουν θα είναι μέχρις εσχάτων. Συγκεκριμένα η σελίδα αναπαρήγαγε κείμενο της ιστοσελίδας in.gr, επίσης ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, με επίκεντρο την σχέση της οικογένειας Κόκκαλη με την πολιτική, την εκάστοτε εξουσία αλλά και τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα έχει ενδιαφέρον η επιλογή της φωτογραφίας του άρθρου και σε συνδυασμό με τα εισαγωγικά στον τίτλο, καθώς παρουσιάζει μια εικόνα ακραία υποτιμητική για τον γιο του Σωκράτη Κόκκαλη.

Δείτε την φωτογραφία:

Σχετικά άρθρα