Συνεχίζονται οι εργασίες στη Θεσσαλονίκη

Η βλάβη προκλήθηκε όταν μηχάνημα “χτύπησε” τον αγωγό φυσικού αερίου

Η βλάβη προκλήθηκε όταν μηχάνημα “χτύπησε” τον αγωγό, στη διάρκεια εργασιών στο εργοτάξιο – Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας από τη διαρροή διαβεβαιώνουν οι υπεύθυνοι της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας

Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας από τη βλάβη που προκάλεσε διαρροή σε αγωγό φυσικού αερίου, σε εργοτάξιο του μετρό, στη συμβολή των οδών Δελφών και Πέτρου Συνδίκα, στη Θεσσαλονίκη, διαβεβαίωσε, μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο διευθυντής Ανάπτυξης και Νέων Συνδέσεων της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), Μιχάλης Στεργιόπουλος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η βλάβη προκλήθηκε όταν μηχάνημα “χτύπησε” τον αγωγό, στη διάρκεια εργασιών στο εργοτάξιο. Η εταιρεία διέκοψε αμέσως την παροχή αερίου, οπότε δεν υπήρξε διαρροή, ενώ για προληπτικούης λόγους στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής με 9 άνδρες, καθώς επίσης και αστυνομικοί.

Η διακοπή παροχής αερίου ήταν περιορισμένη, ενώ συνεργεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ εργάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης και σύμφωνα με τον κ. Στεργιόπουλο, αναμένεται να γίνει μέσα στην ημέρα.

Σχετικά άρθρα