Συνέλαβαν 41 οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα

Ετοίμαζαν ραντεβού θανάτου στην Αθήνα

Ραντεβού θανάτου ανάμεσα σε τέσσερις διαφορετικές ομάδες οπαδών φαίνεται να απέτρεψε την τελευταία στιγμή η ελληνική αστυνομία.

Νωρίς το πρωί, η ΟΠΚΕ Λάρισας συνέλαβε στα Τέμπη 41 οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι κατευθύνονταν προς την Αθήνα, στην οποία βρίσκονται ήδη περίπου 100 Κροάτες οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Οι πληροφορίες της ελληνικής αστυνομίας για ραντεβού θανάτου των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα (είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς του Ολυμπιακού) με αυτούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ (είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς του Παναθηναϊκού) στην Αθήνα, ήταν ασφαλής όπως τελικά αποδείχθηκε από το μπλόκο που στήθηκε στα Τέμπη.

41 οπαδοί του Αστέρα, εκ των οποίων οι 5 Βόσνιοι, αναγκάστηκαν να σταματήσουν σε έλεγχο της ΟΠΚΕ Λάρισα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν λοστοί, σιδερόβεργες και καπνογόνα με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Στην ΕΛ.ΑΣ θεωρούν σχεδόν δεδομένο ότι σκοπός τους ήταν να κατέβουν στην Αθήνα, όπου βρίσκονται από χθες οι οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Μάλιστα υπήρξε ήδη ένα επεισόδιο όταν περίπου 20 άτομα επιβιβασμένα σε μοτοσικλέτες επιτέθηκαν σε τέσσερις Κροάτες μέσα σε ταξί πετώντας καπνογόνα.

Η ελληνική αστυνομία, από το πρωί κάνει διαρκώς ελέγχους για τον εντοπισμό και των Κροατών οπαδών, οι οποίοι αν και δεν έχουν εισιτήρια για το παιχνίδι του Champions League με τον Ολυμπιακό, έφτασαν στην Ελλάδα το βράδυ της Δευτέρας.

 

Σχετικά άρθρα