Συνέλαβαν ύποπτη τζιχαντίστρια στην Αλεξανδρούπολη

Εκκρεμούσε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης από την Interpol

Θρίλερ στην Αλεξανδρούπολη με γυναίκα ελβετικής και αιγυπτιακής υπηκοότητας η οποία προσπάθησε να περάσει στην Τουρκία και σύμφωνα με τις καταγγελίες του συζύγου της, θα πήγαινε μαζί με το 4χρονο παιδί της στη Συριά να πολεμήσουν στο πλευρό του Ισλαμικού Κράτους.

Η γυναίκα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη καθώς εκκρεμούσε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης από την Interpol για απαγωγή του παιδιού της μετά από καταγγελίες του Αιγύπτιου συζύγου της.

Μετά τον εντοπισμό της στις 2 Δεκεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη, έγινε το πρωί της Πέμπτης δικαστήριο σύμφωνα με το οποίο ο σύζυγος της πήρε την επιμέλεια του παιδιού, ενώ η ύποπτη αφέθη ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Στην υπηρεσία Μαρινάκη και ο Βίκτωρας Μητρόπουλος

Μία αναπάντεχη και συνάμα περίεργη παρέμβαση στην υπόθεση NOOR1 με το φορτίο των τριών τόνων ηρωίνης επιχειρεί ο γνωστός παράγων Βίκτωρας Μητρόπουλος μέσω της εφημερίδας του «Η Άποψη». Η παρέμβαση αυτή, χωρίς νέα στοιχεία ή έστω δημοσιογραφικά επιχειρήματα, καταλήγει σε μία θεαματική επιχείρηση απαξίωσης δύο βασικών παραγόντων του ανακριτικού έργου που κατέληξε στην άσκηση δίωξης […]