Συνελήφθη η Βίκυ Σταμάτη

Εντοπίστηκε η δραπέτης

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και εξουθενωμένη εντοπίστηκε σε εκκλησάκι στο Χαϊδάρι, λίγο πριν τις 15.00 το μεσημέρι της Παρασκευής, από τους αστυνομικούς η Βίκυ Σταμάτη.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου εντοπίστηκε στα σκαλιά της εκκλησίας Παναγίτσα στο Χαϊδάρι, έπειτα από τηλεφώνημα γνωστού της στο δικηγόρο της. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνος είναι που έδωσε στοιχεία στο συνήγορό της κ. Φραγκίσκο Ραγκούση, ενημερώνοντάς τον ότι βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο.

Ωστόσο, όταν η Βίκυ Σταμάτη εντοπίστηκε από τους άντρες της αστυνομίας στα σκαλιά της εκκλησίας, ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και κρατούσε στα χέρια της ένα σημείωμα, στο οποίο η ιδία έγραφε: «Μάνα τελειώνεις. Η αγάπη περισσεύει», ενώ από κάτω είχε ζωγραφίσει δύο καρδιές.

Ο κ. Ραγκούσης υπογραμμίζει ότι το μόνο που ψέλλισε εκείνη, ούσα καταπονημένη, ήταν πως έφυγε γιατί δεν άντεχε άλλο και ήθελε να πάει στο παιδί της, να το ξανακρατήσει αγκαλιά.

Ο ίδιος ωστόσο μεταφέρει πως δεν του διευκρίνισε -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- αν εκείνη δραπέτευσε και κάτω από ποιες συνθήκες.

Σχετικά άρθρα