Τα 8 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να γκουγκλάρετε

Tι αναφέρει άρθρο της ”Independent”

Είναι η νούμερο ένα μηχανή αναζήτησης στον κόσμο και ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους τους χρήστες του διαδικτύου.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία, όπως αναφέρει το Reddit, δεν θα έπρεπε ποτέ να αναζητήσετε στη Google, σύμφωνα με την ”Independent”.

1) Fournier

Για όσους δεν γνωρίζετε ο παίκτης των Ορλάντο Μάτζικ, Evan Fournier φέρει το ψευδώνυμο «Ποτέ μην Γκουγκλάρετε» και ο λόγος είναι απλός. Το επώνυμο του προέρχεται από μια παλιά γαλλική λέξη που σημαίνει αυτός που κάνει ψωμί ή πιο απλά «φούρναρης», ενώ το όνομά του πολλές φορές συναντάται ως ένας τύπος γάγγραινας που επηρεάζει τα γεννητικά όργανα. Μην πείτε μετά ότι σε σας προειδοποιήσαμε.

2) Krokodil

Το krokodil είναι το όνομα που χρησιμοποιείται στις πιάτσες των ναρκωτικών για τη δεσομορφίνη, ένα παράγωγο της μορφίνης με πολύ ισχυρές επιδράσεις, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο της ηρωίνης σε Ρωσία και Ουκρανία.

Το ναρκωτικό αυτό είναι γνωστό και ως «σαρκοφάγο», καθώς περιέχει τοξικές ουσίες οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν ευρείας κλίμακας μόλυνση στην περιοχή του σώματος, όπου γίνεται η χρήση του με ένεση.

3) Το αγαπημένο σας φαγητό

Εντάξει μην το δοκιμάσετε. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι σας να ανοίξει η όρεξη.

4) Προνύμφη στόματος

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ένας redditor έψαχνε για «προνύμφη σκόρου» και κατά λάθος πάτησε κάτι που δεν ήθελε να δει. Μην κάνετε το λάθος να τα πατήσετε.

5) Google

Το αναζητήσετε μέσω google τη Google είναι απλά χάσιμο χρόνου. Καλύτερα να αλλάξετε μηχανή αναζήτησης για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

6) Το e-mail σας

Δεν είναι και ότι καλύτερο να ψάχνετε μέσω google το mail σας, καθώς ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να εγείρονται θέματα ασφάλειας. Ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να δείτε αν έχουν παραβιαστεί τα δεδομένα σας είναι το haveibeenpwned.com, αν σας ενδιαφέρει.

7) Αρλεκίνος ιχθύαση

Η αρκλεκίνος ιχθύαση είναι μία πολύ σπάνια γενετική ασθένεια η οποία προκαλεί διαταραχές στο δέρμα και μπορεί να οδηγήσει ορισμένες φορές σε παραμορφώσεις. Καλύτερα να μην επιχειρήσετε να το γκουγκλάρετε.

8) Τα συμπτώματα μιας ασθένειας

Εάν είστε άρρωστοι καλύτερα να πάτε αμέσως στο γιατρό παρά να αρχίσετε να γκουκλάρετε τα συμπτώματα της ασθένειάς σας για πολλούς και διάφορους λόγους.

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα