Τα… έκανε πάνω του (κανονικά) ο εκβιαστής Μαυρίκος!

Την ώρα της σύλληψης του…

Η υπόθεση με την εγκληματική οργάνωση που είχαν συγκροτήσει ο εκδότης της εφημερίδας Ακρόπολις Παναγιώτης Μαυρίκος και οι δημοσιογράφοι Μουσσας και Φραγκος, έχει και τα τραγελαφικά της.

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στην πιάτσα, λίγα λεπτά μετά την σύλληψη του, και αφού οι αστυνομικοί του είχαν φορέσει τις χειροπέδες, ο Μαυρικος, αποκάλυψε στους άνδρες της ΕΛΑΣ, ότι τα είχε «κάνει πάνω του».

Όχι, δεν πρόκειται για πλάκα, αλλά για την απόλυτη αποτύπωση της πραγματικότητας. Μάλιστα, επειδή, οι αστυνομικοί δεν άντεχαν την δυσοσμία, συνόδευσαν τον εκδότη μέχρι το υπνοδωμάτιο του, προκειμένου να αλλάξει. Τελικά ο θαρραλέος Μαυρίκος, έδειξε αδυναμία όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τις χειροπέδες του.

Σε ανάλογα θέση βρέθηκε και ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μουσσας, γράφουν πάντα τα Παραπολιτικά, ο οποίος ευρισκόμενους στην ΓΑΔΑ, ζήτησε χαρτί να σκουπιστεί, αποκαλύπτοντας ότι λίγα λεπτά πριν είχε και εκείνος αντίστοιχο ατύχημα με τον συγκατηγορούμενο του Παναγιώτη Μαυρίκο.

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. κοφτε τα παραμυθια ρε σεις αλλιως καντε παρεα με τον μαρινακη να σας παρει να δουλευεται στα παραπολιτικα, μονο να ξερετε τα παραπολιτικα δεν εχουν καμια διαφορα με την ακροπολη οποτε εχετε και κανα χαρτι υγειας μαζι σας

Comments are closed.