Τα «Φιλαράκια» ενώνονται και πάλι 10 χρόνια μετά!

Η μεγάλη επιστροφή

Μία από τις δημοφιλέστερες, αν όχι η πιο δημοφιλής σε όλο τον πλανήτη αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά θα κάνει μία επιστροφή στις μικρές οθόνες για ένα και μόνο επεισόδιο.

Τα «Φιλαράκια» θα ξαναβρεθούν όλοι μαζί στα πλατό δέκα χρόνια μετά το τέλος της σειράς που κράτησε για πάρα πολλά χρόνια τους θεατές κολλημένους στις οθόνες της τηλεόρασης.

Οι έξι ηθοποιοί, οι οποίοι από την ώρα που τέλειωσε η σειρά ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους και πολλοί από αυτούς χωρίς να κρατήσουν καμία επαφή με τους συμπρωταγωνιστές τους (ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια για εχθρικές σχέσεις).

Όμως η Τζένιφερ Ανιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, ο Ματ Λε Μπλανκ, η Λίσα Κούντροου και ο Μάθιου Πέρι θα βρεθούν και πάλι εμπρός από τον τηλεοπτικό φακό για ένα επετειακό επεισόδιο, αποτίοντας φόρο τιμής στον σκηνοθέτη της σειράς Τζέιμς Μπάροους.

Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες που φθάνουν από το Χόλιγουντ το κλίμα δεν είναι και τόσο «φιλικό», με αρκετούς να θεωρούν αρκετά δύσκολο να βρεθούν όλοι μαζί την ίδια στιγμή μέσα στο ίδιο πλατό.

Το γύρισμα θα γίνει τμηματικά, με τους ηθοποιούς να εμφανίζονται ανάλογα με τις συμπάθειες (ή τις έχθρες που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ τους) ενώ όπως λένε οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το θέμα, στόχος της εταιρίας παραγωγής είναι να τους φέρει όλους μαζί σε μία σκηνή έστω και για λίγα δευτερόλεπτα. Θα είναι δύσκολο, υποστηρίζουν, αλλά θα γίνουν σοβαρές προσπάθειες από την παραγωγή για να τα καταφέρουν.

Στέλεχος πάντως του ΝΒC και οι έξι ηθοποιοί έχουν υπογράψει για να παίξουν σ’ αυτό το επεισόδιο. «Θα είναι μια καλή στιγμή για την τηλεόραση» δηλώνουν τα στελέχη της παραγωγής, αν και τα τελευταία χρόνια όλοι οι ηθοποιοί είχαν καταστήσει σαφές ότι δεν θα έπαιζαν ποτέ ξανά τους ρόλους εκείνης της σειράς.

Τώρα αν μπορούν να γίνουν ξανά «Φιλαράκια» για λίγα λεπτά (και πάρα, μα πάρα πολλά δολάρια) αυτό θα φανεί σύντομα στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Σχετικά άρθρα