Τα κρυμμένα μηνύματα του Instagram

Το ξέρατε αυτό;

Οι περισσότεροι από εσάς θα γνωρίζετε ήδη ότι το Instagram επιτρέπει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα την αποστολή μηνυμάτων σε άλλους χρήστες μέσω direct messaging. Όμως, γνωρίζατε ότι υπάρχουν αποθηκευμένα στον λογαριασμό σας και ορισμένα κρυμμένα μηνύματα;

Το Instagram, όπως και το Facebook, φιλτράρουν τα μηνύματα που λαμβάνετε ώστε να σας προστατεύσουν από τυχόν κακόβουλα λογισμικά που αποστέλλονται από ψεύτικους λογαριασμούς μέσω συνδέσμων. Ορισμένες όμως φορές στα «άλλα μηνύματα» καταλήγουν και μηνύματα από άτομα που γνωρίζετε προσωπικά (ή θέλουν να σας γνωρίσουν προσωπικά), όμως για κάποιο λόγο δεν σας συνδέει καμία διαδικτυακή επαφή.

Για να βρείτε τα κρυμμένα μηνύματα του Instagram πατήστε το εικονίδιο των μηνυμάτων (πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα). Εάν κάποιος «άγνωστος» σας έχει στείλει μήνυμα, τότε θα σας εμφανίζεται μια επιλογή που θα γράφει με γαλάζια γράμματα ότι έχετε αίτημα από τον τάδε χρήστη. Εάν πατήσετε τον σύνδεσμο, θα βρείτε όλα τα κρυμμένα μηνύματα. Εάν θέλετε μπορείτε να απαντήσετε, να τα διαγράψετε ή να τα ανοίξετε χωρίς οι άλλοι να γνωρίζουν ότι τα διαβάσατε.

Σχετικά άρθρα