Τα νέα κινητά της Huawei χτυπούν τα iPhone!

Eνσωματώνουν τεχνολογία ανταπόκρισης της οθόνης στην πίεση

Τα νέα iPhone (6s και 6s Plus), τα οποία θα παρουσιαστούν από την Apple μέσα στη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, αναμένεται να ενσωματώνουν τεχνολογία ανταπόκρισης της οθόνης στην πίεση (Force Touch την ονομάζουν στο Κουπερτίνο), που γνωρίζουμε ήδη από το Apple Watch.

Ωστόσο, είναι μάλλον πιθανό ότι κάτι αντίστοιχο πρόκειται να δείξει την επόμενη εβδομάδα – πιο συγκεκριμένα στις 2 Σεπτεμβρίου – και η Huawei, στο πλαίσιο της IFA. Στη σχετική πρόσκληση που εστάλη γίνεται αναφορά στη «δύναμη της αφής» και σε μια «νέα διάσταση στην εμπειρία χρήσης».

Στο Βερολίνο η κινεζική εταιρεία πρόκειται να δείξει το Mate S, το οποίο εκτός από τη δική της εκδοχή του Force Touch πιθανολογείται ότι θα έχει οθόνη 5,7 ιντσών (με ανάλυση 1080×1920 pixels), επεξεργαστή οκτώ πυρήνων, μνήμη RAM 3 Gb, αποθηκευτικό χώρο 64 Gb με δυνατότητα επέκτασης, βασική κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 20 Megapixels και δεύτερη κάμερα των 8 Megapixels.

Επιπλέον, το νέο top smartphone της Huawei θα έχει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία των 4.100 mAh.

Σχετικά άρθρα

Απειλή κατά του πολιτεύματος!

Προκαταρκτική εξέταση για την ανάρτηση στον ιστότοπο της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (Κ.Ε.Ε.Δ) διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κυρία Ευτέρπη Γκουτζαμάνη με παραγγελία της στην προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών κυρία Παναγιώτα Φάκου. Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στον Αρειο Πάγο, οι δύο εισαγγελείς αποφάσισαν να παρέμβουν για το περιεχόμενο της ανάρτησης. Αντικείμενο της […]