Τα όργια της αεροσυνοδού!

Απίστευτες αποκαλύψεις από το ημερολόγιο της

Μια αεροσυνοδός της ολλανδικής εταιρείας Transavia, είχε διάφορες σεξουαλικές επαφές με μέλη του πληρώματος, συμπεριλαμβανομένων των πιλότων, κατά τη διάρκεια των πτήσεων σύμφωνα τοπικά μέσα.

Πρωταγωνίστρια μια 46χρονη η οποία περιγράφει μέσα σε ένα ημερολόγιο όλες τις σκανδαλιστικές λεπτομέρειες των ερωτικών της επαφών με συναδέλφους της αλλά και με αγνώστους.

Το εν λόγω ημερολόγιο της 46χρονης η οποία είναι και μητέρας τεσσάρων παιδιών βρίσκεται πλέον στο κέντρο μιας άγριας νομικής μάχης. Σύμφωνα με τον απατημένο σύζυγο ο οποίος διέρρευσε το ημερολόγιο σε ολλανδικό ιστότοπο για να την εκδικηθεί, η σύζυγός του δεν έκανε σεξ μόνο στο πιλοτήριο αλλά και σε ξενοδοχεία όπου διανυκτέρευαν.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν η 46χρονη δεν απατούσε το σύζυγό της μόνο με συναδέλφους της αλλά και με επιβάτες που η ίδια προσέγγιζε κατά τη διάρκεια πτήσεων.

Η αεροπορική εταιρεία δεν θέλει να σχολιάσει το θέμα αλλά κατέθεσε και μήνυση εναντίον του άνδρα, επειδή δημοσίευσε ήδη τολμηρά email της συζύγου του που εμπλέκουν μέλη του προσωπικού της στο σκάνδαλο.

Σχετικά άρθρα