Ταμπόν αξίας 3 εκ. δολλαρίων

Έχει και μία ιδιαιτερότητα

Μία εταιρεία, ονόματι Lola, που κατασκευάζει ταμπόν αποκλειστικά από βαμβάκι και με την ιδιαιτερότητα ότι μπορούν να αποσταλούν ταχυδρομικά – εντός ΗΠΑ, δυστυχώς, για τις υπόλοιπες – ενδιαφερόμενες έχει κατορθώσει αυτό που για κάποιους είναι αδύνατο. Να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών επενδυτικών κεφαλαίων επιτυγχάνοντας χρηματοδότηση ύψους τριών εκατ. δολαρίων.

Η χρηματοδότηση προέρχεται από επενδυτικά κεφάλαια όπως τα Brand Foundry, BBG Ventures, BoxGroup, VaynerRSE, 14W, Seth Berkowitz, Nicolas Jammet, Nathaniel Ru and Jonathan Neman, μεταξύ άλλων.

Η ιδέα των ιδρυτών της εταιρείας ήταν πολύ απλή: αντικαθιστούμε όλα τα χημικά στοιχεία που περιέχονται στα γνωστά σε όλους ταμπόν με βαμβάκι, γεγονός το οποίο όχι μόνο είναι απόλυτα οικολογικό αλλά προστατεύει και κάθε χρήστη από τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις.

Οι κυρίες μπορούν να επιλέξουν την ακριβή ποσότητα των ταμπόν που χρειάζονται, να τα λάβουν ταχυδρομικά και φυσικά να μην… ξεμείνουν ποτέ.

«Σε πλήρη αντίθεση με αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι, το βαμβάκι δεν είναι το βασικό συστατικό των περισσότερων ταμπόν», τονίζει η Alexandra Friedman, μία εκ των ιδρυτών της εταιρείας.

 

Σχετικά άρθρα